O nama

 

Cilj portala je da korisnicima pruži aktuelan, svjež i zanimljiv sadržaj, sa akcentom na infrmacije koje su aktuelne na društevenim mrežama.

Sa ciljem da svojim korinicima obezbjedi zanimljiv i uzbudljiv sadržaj, Žena portal je osnovan kao centralno informativno mjesto, za žene ali i muškarce.

Portal je uređen kao moderni magazin, koji obrađuje teme iz sfere lifestyle života, showbizza te korisnih i zanimljivih informacija, koje su trenutno aktuelne na društvenim mrežama

[connect title=”Kontakt”]

Portal konstanto evoluira, pa se u pravilnim vremenskim intervalima dodaje novi sadržaj, koji će privuči i zadržati nove korisnike. Tu su i nove funkcije koje korinicima uvijek olakšavaju korištenje portala, komunikaciju, kako međusobnu tako i sa urednicima portala.

Korisnik je u fokusu  rada, te sav sadržaj, materijal i funkcije idu u prilog tome, da se korisnik na portalu osjeća ugodno i da brzo i adekvatno pronađe traženi podatak.

Nadamo se da ćemo i u narednom periodu konstantno unarjeđivati portal, te da će boravak korisnika na našim stranicama biti ugodan i zanimljiv.