Uslovi korištenja

Ovo su Pravila i Uslovi korištenja sajta Žena Portal

Registracijom na portal ili njegovim korištenjem, korinik prihvata Pravila i uslove korištenja portala, te je saglasan da je pročitao, razumio i prihvatio pravila.

Sav sadržaj na portalu objavljuje se u najboljoj namjeri, te je korinisima dostupan besplatno na korištenje. Žena Portal nije odgovoran za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem portala ili bilo koji njegovim dijelom.

Portal se sadrži od vlastitog sadržaja, koda, autorskih članaka, multimedije, sponozorisanih članaka, te sadržaja sponzora i marketinških agencija. Portal sadrži i linkove i ugradbene linkove ka drugim stranicam i društevnim mrežama i medijima, te ne odgovara za sadržaj tih stranica.

Autorska prava

Žena Portal polaže autroska prava na vlastiti sadržaj, portal, domenu i kod. Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela portala smatra se protuzakonitim te će se u protivnom poduzeti sve pravne mjere zaštite.

Sadržaj je dozvoljeno kopirati u nekomercijlne i lične svrhe, u okviru zakona. Sve ostale metode, posuđivanja, mjenjanja, ili kopiranja koda, smatraju se povredom autroskih prava.

Članci korisnika, autora portala, sponozora i markenitnških agencija su autorsko vlasništvo dotičnih. Ukoliko korisnik smatra da je portal povrijedio autorska prava korisnika, dužan je obavijestiti redakciju preko dostupne kontakt forme na Kontak stranici,  nakon čega će se poduzeti adekvatne mjere.