Blanca se nađe u neugodnoj situaciji, a očajna Blanca iz prve ruke svjedoči kako mržnja može razdvojiti obitelj. “Kada su unuci došli na svijet, sada imaju deset, odnosno pet godina, nismo smjeli biti sami s njima. Smjeli smo ih samo viđati i bila pod nadzorom snahe.”

Kasnije je uvjetovala da djecu možemo viđati jednom mjesečno po želji. Na kraju je odlučila kojeg dana u mjesecu – napisala je Blanca, nesretna majka, baka i svekrva.

Ne dolazi nam više

“Ona više ne dolazi kod nas jer sam ih, kao i uvijek, dočekala s nečim što joj nije odgovaralo. Sada uopće ne dolazi, ali mora dobivati ​​izvještaje od sina, uključujući sve posjete kada je dolazi s djecom pojedinosti. Nakon toga bih redovito dobivala upozorenja o tome što sam pogriješila, također preko sina”, nastavila je.

“Ja sam kriva, iako nisam kriva jer uvijek moram naučiti lekciju. Naš sin sve rjeđe dolazi s djecom i nikako ne sam. Kad se odmori, suprug i ja odlazili smo kod njega raditi i popiti kavu s njim, sada više ni to ne možemo”, opisala je gospođa Blanca.

Šogorica zabranjuje sinu viđanje roditelja, a nezadovoljna majka otkriva detalje njihova odnosa.

Broj telefona promijenjen

Umirovljenica se svaki dan pita čime je zaslužila ovaj život. “Do zadnjeg dana života moje majke i majke moga muža ja sam se brinula o njima i nitko za mene nije mario niti će ikada, sve mi je tako izgledalo. Moj sin nije smio imati ni privatni mobitel, tj. , nije nam dopušteno koristiti ga da ga nazovemo. Moram koristiti službeni broj da ga nazovem, a mi to ne možemo znati.”

“Ovako je tužan moj život. Samo molim Boga da ih obrati i da nikada ne dožive moju bol i patnju. Hagioterapija mi pomaže da se smirim i prihvatim ovaj život”, napisala je.

Bonus članak:

OBIČNI LIST LOVORA: Lijek za infekcije urinarnog trakta, psihu, a pomaže i kod tegoba sa umorom.

Listovi lovora imaju toliko mnogo namjena osim dodavanja prekrasne arome hrani. Smanjuje stres, pomaže u borbi protiv bakterija i liječi dišne ​​puteve.

Šteta je koristiti ga samo kao začin jelima.

Evo nekoliko načina na koje ga možete koristiti za promicanje zdravlja:

Pomaže ublažiti mučninu i umor, razbuditi se

Kombinacija kemikalija u lovoru djeluje umirujuće na tijelo i um. Sve što trebate učiniti je zapaliti nekoliko listova u svom prostoru i udahnuti dim. Ali nemojte to činiti prije spavanja jer će vas miris gorućeg lovora razbuditi.

Izbacuje sluz iz pluća

Lovorov list je respiratorni stimulans koji pomaže odvod sluzi iz pluća. Najbolji način je svježe ili osušene listove staviti u vruću vodu i udisati paru. Može pomoći i nanošenje lovorovog ulja na prsa. Liječi alergije i astmu.

Pomaže kod dijabetesa:

Istraživanja pokazuju da konzumacija 3 grama lovora dnevno može sniziti razinu šećera u krvi kod osoba s dijabetesom tipa 2.

Izvrstan učinak na probavu:

Masirajte trbuh lovorovim uljem što više u hrani ili nakon jela, to će pomoći lučenju probavnih sokova i bržoj preradi hrane u želucu.

Pospješuje normalan rad srca:

Organski spojevi koji se nalaze u lovoru jačaju kapilare srca i pomažu u uklanjanju lošeg kolesterola iz tijela.

Korištenje lovorovog ulja za liječenje problema sa zglobovima

Masirajte bolno mjesto lovorovim uljem i povećajte količinu lovora u hrani.

kod infekcije mokraćnog sustava

Pomiješajte lovorov prah s mlijekom i popijte. Ovo je stari način rješavanja ovih problema.

Zato i vi možete iskoristiti dobrobiti lovora.