Devojčica se igrala napolju i kada je njena mama videla njenu frizuru, vrisnula je! Ali devojčica ništa nije znala…

Dječije igrice često nisu tako bezazlene. Djeca mogu smisliti bilo šta. Kada se mamina kćerka pojavila sa novom frizurom, bila je uvjerena.

Majka je vrisnula od šoka kada je ugledala kćerkinu novu frizuru. Međutim, devojčica je majci objasnila da joj se frizura veoma dopala i da nije shvaćala koliki problem sebi pravi time što je utkala čičak u kosu.

Čičak je korov koji raste uz puteve, travnjake i parkove i može biti teško ukloniti ga kada vam se zapetlja u kosu. Očajna majka objavila je na TikTok-u video na kojem njena ćerka u kosi uplete čičak trake i oduševljena svojom novom frizurom.

Kako je objasnila, devojčica je u parku pronašla čičak i toliko joj se dopao da je odlučila da ga koristi kao dodatak za kosu.

– Mislim da joj se frizura dopala, ali kada je pokušala da skine jednu ubadaču, shvatila je koliko je boli. Tek tada je došla do mene i zamolila me da joj skinem čičak sa kose – piše majka.

Njena objava je od tada dobila mnogo komentara.

– O MOJ BOŽE. Bolila me pomisao da ga iščupam iz kose.

-Djeca su tako preslatka da često ni ne znaju kroz šta prolaze.

– Vaša ćerka ima umetnički talenat, pogledajte kako je to lepo uredila.

– Uradio sam to kad sam bio njenih godina.

Većina njih se sjeća svog djetinjstva i patnje od problema koje je korijen čička uzrokovao njihovoj kosi. Neki su se smijali kada je djevojka na snimku rekla da joj se “sviđa” i našla ih na travi. Međutim, oni koji su ikada imali čičak koji su im rasli u kosi znaju koliko ih je teško i bolno ukloniti kada su mrtvi u kosi, pa je redovno podrezivanje jedini način da ih uklone.