Januar 2024. dolazi, a za neke horoskopske znakove, zvijezde će više favorizirati novac od drugih.

Dok je Merkur retrogradan dok ulazimo u Novu 2024. godinu, što otežava bilo kakvu papirologiju ili pregovore, stvari će biti bolje nakon 3. januara, pa će finansije biti znatno stabilnije u januaru nego u decembru.

Saznajte kako zvezde favorizuju vašu finansijsku poziciju u januaru:

Ovan
Novac stiže iz drugog grada, ali ćete krajem januara imati više troškova. Na poslu ćete se osjećati vrijednijim, a ovo će biti teško doba godine za povišicu.

Piccolo
Finansijska kriza zvanično je okončana 3. januara, a očekuje se stabilizacija monetarnog sektora. Preko Jarca možete zaraditi, a svaka saradnja sa stranim kompanijama može vam donijeti zaradu.

blizanac
Ovo je odličan mjesec za sponzorstva i rješavanje pitanja sukcesije! Lako možete dobiti sredstva za važne poslovne projekte. Bićete racionalniji kako se Merkur bude kretao napred, pa ćete osećati veću finansijsku stabilnost.

rak
Imate velika očekivanja od poslovnog partnerstva sa nekim, ali to neće biti lako. Ako ste u braku, partner će od vas tražiti novac, a on će se povećati početkom godine. Zbog toga ćete biti nezadovoljni jer će partner od vas očekivati ​​finansijsku podršku.

niske zemljine orbite
Merkur ide direktno i novac konačno stiže. To je nešto što vam je davno obećano i produženo tokom decembra. Očekujte finansijsku stabilnost, ali i pristup bolje plaćenim poslovnim prilikama.

djevica
Venera u Strijelcu daje vam velika očekivanja za ulaganje u nekretnine, ali bolje je uložiti novac u svoje hobije. Imate priliku da hobi pretvorite u posao koji vam može zaraditi mnogo novca.

Vaga
Mars u Jarcu će vam doneti velike troškove stana u januaru. Porodice će od vas očekivati ​​finansijsku podršku, ali ovo nije za vas. Morate naučiti da štedite.

Škorpija
Čekaju vas prekrasni pokloni koji vam znače više od novca. Biće izražen početkom januara, tako da ćete uspeti da nabavite dobre stvari.

Strijelac
Čeka vas mjesec dana, što će vam donijeti dobru zaradu. Uradićete više posla ili ćete dobiti ponudu za projekat koji će vam doneti dodatni prihod.

Jarac
Ovo je ključni mjesec za vašu inicijativu tokom sezone znakova, čak i kada je novac u pitanju. 21. januara Pluton ulazi u Vodoliju, donoseći prilike za bogaćenje u narednih nekoliko godina. Iskoristite prvu polovinu januara za analizu.

Vodolija
Vi ste jedan od horoskopskih znakova koji i dalje štede novac. Planete vam neće biti naklonjene sve do februara, tako da ćete tokom prve polovine januara morati da pretrpite veliku potrošnju.

riba
Konačno je mjesec boljeg finansijskog zdravlja! Za razliku od decembra, u januaru imate priliku da zaradite novac kroz prijateljsku pomoć. Prijatelji sa pozicijama pomoći će vam da dobijete više novca.