Sandra Rešić uspješno je skinula 44 kilograma! Pjevačica je proteklih sedam godina imala 92 kilograma, ali se kasnije predomislila i pala na samo 48 kilograma!

Čak ni dok je glumila u “Zadruzi”, pjevačica se nije odrekla prehrambenih navika. Sandra je rekla kako je počela koristiti autofagiju u Co-op 5 i do sada je izgubila pet kilograma.

Rešić je jeo samo šest sati dnevno dok je ostalih 18 gladovalo!

– Bilo mi je teško kad sam krenula s autofagijom. Čak i tijekom šest sati koliko sam jeo, konzumirao sam vrlo malo hrane. Od ovoga sam se onesvijestio! – Cijeli dan sam bila bolesna, ali s vremenom se tijelo naviklo, kao da jedem malo – rekla je Sandra i otkrila svoj jelovnik u “Zadruzi”.

– Reality TV je najbolja dijeta! Nije bilo puno hrane, samo salata, žitarice i riža. Ponekad dobijemo malo mesa. Kad poželim nešto slatko, pojedem jabuku! Znam da nije slatko, ali što mogu? Siguran sam da je pritisak realityja također utjecao na činjenicu da mi je bilo lakše smršaviti. Ako želite vitke linije, dođite jednog dana u “Zadrugu”.

Rešić je rekla da trenutno ima manje kilograma nego ikad:

– Moja težina je oko 48 kg! Nemam vagu da to izmjerim, ali rekao bih da je to to jer sam na kraju prošle sezone imao 53 kg. Prije sedam godina, kad sam bio najteži, imao sam 92 kilograma. Izgledam užasno i svaka slika koju objavim na Instagramu je fotošopirana! Sjećam se da mi je jedan čovjek rekao: “Je li moguće da tako dobro pjevaš, a izgledaš tako jezivo?” Zbog onoga što je rekao, odlučila sam smršaviti. Ne jedem kruh, voćne sokove i sve vrste šećera. Jedem jabuke, pijem vodu s limunom i vježbam s trenerom pet puta tjedno. Uspjelo je, smršavio sam 32 kilograma, ali nisam zadovoljan svojim izgledom sve do sada, kada sam imao 48 kilograma.

Na pitanje da li mu nedostaje nešto od hrane, pjevač je odgovorio:

– Kolačići i mlijeko! Stvarno sam uživao to jesti. Volim i gazirana pića ali me debljaju pa ih izbjegavam. Pio sam dvije do tri litre dnevno! Sjećam se da mi je mama rekla da će mi jetra biti uništena ako ne smanjim unos. Sada želim počiniti zločin, ali se borim sam sa sobom i pokušavam se oduprijeti.