Fotografije naših pevača oduševljavale su javnost nekad i sad.

Na društvenim mrežama često se pojavljuju stare fotografije naših poznatih ličnosti, a na jednoj od njih je naša najpoznatija pevačica, koja kao devojčica nije ni slutila kakav uspeh je čeka.

Rođena 6. juna 1959. godine, prvi put je stupila u kontakt sa muzikom kada je imala sedam godina, a već je snimila album kada je imala devet godina.

  • Detinjstvo joj je bilo savršeno, roditelji su joj sve posvetili, rano je počela da peva, a da bi nastavila da peva morala je da postane dobra učenica.
  • Njen dom je bio u Kraljevu, a sve je počelo sa njenom drugom pločom na kojoj je i danas popularna pesma “Pokon bratu”.

Kada je imala 11 godina, pevala je na proslavama Titovog rođendana, što joj je olakšalo karijeru. Kada je njena karijera cvetala, sa 18 godina, pevačica se udala za harmonikašu Slobodana.Sahranila je brata, oca i muža sa kojim je bila u braku 36 godina i sa kojim je imala dvoje djece: Marka i Mariju. Vanja Milošević, ugledni beogradski ginekolog sa kojim je imala zadovoljstvo da se sretne po drugi put tokom godina, održala je emotivnu vezu.