Škorpion je sam po sebi najpronicljiviji i najintuitivniji od svih znakova zodijaka. Njihov prodoran pogled i razvijeno šesto čulo posjeduju moć proniknuti u gotovo sve, ne ostavljajući nijednu tajnu neistraženom.

Pokušaj da se njima manipulira bio bi uzaludan, jer oni posjeduju sposobnost da to učine sami i mogu bez napora demontirati namjere drugih.

Blizanci, prvi znak zodijaka, poznati su po svojoj dualnosti i svestranosti.

Od ranih godina imaju duboku strast za istraživanjem i prirodnu sklonost ispitivanju.

Njihova inherentna znatiželja tjera ih da istražuju širok raspon interesa u raznim područjima, iako njihova sklonost prema umjetnosti ostaje postojana.

Njihova visoka razina inteligencije očituje se u njihovom oštrom i pametnom smislu za humor.

Kao rezultat toga, ti su pojedinci stalno u društvu istomišljenika, uključeni u značajne razgovore. Nadalje, aktivno traže intelektualno stimulativne partnere s kojima mogu razgovarati o širokom spektru tema, jer plitke anegdote ne uspijevaju zadovoljiti njihovu žeđ za znanjem.

Škorpion, drugi astrološki znak.

Škorpion se ističe među svim horoskopskim znakovima svojom neusporedivom razinom percepcije i intuicije.

Njihov prodoran pogled i razvijeno šesto čulo imaju sposobnost probiti gotovo svaku prepreku ili barijeru koja im stoji na putu.

Njihovo trajno nastojanje je proniknuti u dubinu svih stvari, prodrijeti izvan površnog sloja i shvatiti pravi značaj.

Pokušaj manipuliranja njima je uzaludan, budući da posjeduju sposobnost da to učine sami i mogu bez napora demontirati namjere drugih.

Broj 3 na listi je Strijelac.

Pojedinci Blizanci sa svojim vrtoglavim i radoznalim osobnostima stalno su vođeni potrebom za stjecanjem više znanja, što ih često navodi na spontano i bezbrižno ponašanje.

Unatoč visokoj razini percepcije, posjeduju oštru sposobnost točne procjene bilo koje situacije.

Njihova iznimna društvenost omogućuje im vješto upravljanje društvenim interakcijama.

Kada uđu u novu društvenu sredinu, bez napora privlače simpatije drugih od samog početka, dok također vješto procjenjuju karakter onih oko sebe.

U redovima ovog horoskopskog znaka postoji mnoštvo znanstvenika, s posebnom vještinom u matematici i prirodnim znanostima.

Tijekom života imaju jaku sklonost ulaganju u vlastiti osobni rast i intelektualni razvoj.