Bila je robinja moćnog muškarca i otac ju je silovao: bila je prelijepa
Na današnji dan 1955. godine rođen je glumac Vladimir Petrović, koga je publika zavolela zbog uloge Bobe Pavloviča u hit seriji “Žika”.

Avanture prijatelja Čike i Milana zasmejavaju publiku, dok je ljubav Marije i Bobe podsetnik da prava ljubav dvoje ljubavnika može da opstane uprkos svim preprekama.

Uprkos tome što ga je publika godinama volela i stalno pozivan da više od svoje karijere posveti glumi, Petrović je napustio scenu i potpuno se posvetio marketingu.

I pored toga što se radilo o seriji, svi su vjerovali da je on zaista zaljubljen u Mariju, odnosno glumicu Rijaldu Kadrić, ali on je volio i voli Jasminku, s kojom se najbolje provodila u životu, iako je napravio nije tajna da je i njihov brak bio u krizi.

Boba i Mariga, Mariga i Boba, Lurd Godin, Vladimir Petrović

Slavni Boba se okrenuo porodici, pre svega supruzi Jasminki, piscu za decu, sa kojom je dobio dvoje dece – sina Igora i ćerku Anu.

Petrović je pronašao mir i sreću u svojoj porodici, voleo je da provodi vreme sa unucima i uprkos poodmaklim godinama ostao je veoma fokusiran na svoju misiju, koja mu je prvobitno bila strast.

– Imam reklamnu agenciju i bavim se ovim poslom dugi niz godina. Kreirali smo razne reklame – rekao je ranije.

Film “Ljeto koje sam naučio da letim”, Jasminka Petrović, Vladimir Petrović
Foto: Damir Dervišagić
Budući da je godinama živio daleko od kamere, mnogi ga danas ne bi prepoznali na ulici jer se jako promijenio.

(Kurir.rs/A.S.)