Doktor mi je dao plan ishrane zbog kojeg sam se osjećala još gore! Pravi se od kuvane šargarepe i krompira, pasulja i pirinča. Blagi užas! Brix još uvijek nije pao ispod 11 jedinica. Pokušao sam i Quantum Medicine i Top Diabetes (krema za liječenje dijabetesa) – ni sa malim uspjehom. Bio sam očajan i odlučio da potražim spas kroz alternativnu medicinu.

Časopis je pre nekoliko dana dobio pismo naše čitaoce Ane Pešić (46), zaposlene iz Beograda koja je želela da sa javnošću podeli priču o svom čudesnom izlečenju dijabetesa. Kada joj savjeti liječnika pogoršaju zdravlje, Ana zna da mora poduzeti drastične mjere kako bi spasila svoj život i preuzela kontrolu nad svojim zdravljem.
Okrenula se alternativi i iskupljenje našla u rukama konjičkog čudotvorca Mirsada Krnjića. Citiramo cijelo njeno svjedočenje:

zauvijek umoran

– Od oktobra prošle godine počela sam da se osećam slabo, loše raspoložena i uvek umorna, spavala sam celo popodne kada bih se vratila sa posla. To je trajalo oko mjesec dana dok nisam počeo piti puno vode i osjećati suva usta i, naravno, više mokreti. Tada sam posumnjao da nešto nije u redu.
– Sredinom novembra, kada sam bio jako bolestan, izmerio sam šećer i ustanovio da je 21,8 jedinica! Suprug me je odveo u hitnu i oni su mi pomogli, snizili šećer, uputili me specijalisti i otpustili – počinje svoju priču Ana.
Nakon toga, Anna je obavila sve moguće pretrage i dijagnosticiran joj je dijabetes tipa 2. Uzela je tablete Amaril i Gluformin, zajedno sa planom ishrane lekara, ali to je samo pogoršalo njeno stanje.

– Ne samo da je taj plan ishrane bio loš, već je i pogoršao moju situaciju. Pravi se od kuvane šargarepe i krompira, pasulja i pirinča. Blagi užas! Brix još uvijek nije pao ispod 11 jedinica. Probala sam i Quantum Medicine i Top Diabetes (krema za liječenje dijabetesa) – i dalje ništa! Bio sam očajan i odlučio sam potražiti alternativnu medicinu za spas jer sam vidio da konvencionalna medicina ne pomaže i da mi se stanje pogoršava. Često sam se osećala umorno i počela da se debljam – priseća se Ana Pešić tih teških dana.
dva meseca cudo

U avgustu ove godine, Anna je odlučila da, s obzirom na razornu prirodu njenih rezultata, mora hitno nešto preduzeti. Tražeći alternativne lijekove na internetu, naišla je na ime travara Mirsada Krnjića, poznatog i u Beogradu, gdje je uspješno izliječio mnoge dijabetičare.
– Jedan od iscjelitelja je Mišo Vučković, direktor bolnice u Sjedinjenim Američkim Državama, s kojim je započeo moj proces liječenja Mirsadom terapijom. 29. avgusta posjetio sam Mišu i njegovu ženu Anu. Detaljno su mi rekli kako će teći Mišin proces oporavka i šta Miša treba da uradi kako bi tretman bio što brži i što je više moguće skratio vreme oporavka. Ana kaže da se to uglavnom odnosi na ishranu i eliminisanje određene hrane tokom lečenja.

Osim savjeta o terapijskoj primjeni od Miše, Ana je dobila i štampani plan ishrane za korištenje u terapiji Mirsadovim čajem i sirupom.
– Na pola prvog tretmana moje zdravlje se poboljšalo. Ujutro sam popio sirup i pojeo dva lista komorača i šećer je polako počeo da opada. Na početku drugog tretmana količina šećera je smanjena za pola. Počeo sam da smanjujem broj tableta koje sam uzimao i od prije desetak dana sam ih potpuno bacio. Čak i bez lijekova, moj šećer u krvi je sada normalan, u rasponu od 4 do 5 jedinica, i siguran sam da će tako i ostati. Moram da napomenem da sam za ova dva meseca smršala 14 kilograma, što me je osim izlečenja od dijabetesa obradovalo jer su svi primetili mnogo pozitivnih promena kod mene i izgledam zdravije i energičnije – oduševljena je Ana.
Kako kaže, pored svega navedenog, njeni energetski nivoi su mnogo veći nego što su bili prije početka Kernichovog liječenja.
– Zahvaljujući Mirsadovom liječenju, dobila sam novu šansu za zdrav život, oslobođen ove podmukle i opake bolesti. Moj muž je bio velika podrška jer je jeo stvari koje ja nisam smjela jesti. Želim da istaknem da je moje svjedočanstvo najmanje što mogu učiniti da pomognem drugim osobama sa dijabetesom, ali i veliko hvala Mirsadu Krnjiću, Ani i Miši Vučkoviću i neka nastave svoju plemenitu. Naša misija je uspješnija, kaže Ana Pešić na poslu.