Pevačica Vera Matović nikada nije imala problem sa viškom kilograma. Otkrila je tajnu svoje vitalnosti.

Pevačica Vera Matović (78) kaže da nikada nije brinula zbog viška kilograma.

Sa karijerom dugom 50 godina, s ponosom ističe da nikada nije otkazala koncert ili bila prisiljena da ode u bolnicu zbog zdravstvenih problema.

“Radim svoj posao sa ljubavlju i niko ne primećuje da sam neraspoložena ili da imam problem. Ja sam profesionalac i zato me publika voli”, rekla je Vera Matović.

Rekao je da voli da ustaje rano i da trenira ujutro.

„Jako rano ustajem, ustajem oko četiri ili pet ujutru, u zavisnosti od toga u koje vreme se probudim. Odmah obučem teretanu i patike i krenem na trčanje. Siguran sam da malo ljudi to radi. ovo u ovim godinama a to se desava kod kuce.Traka za trcanje je i sastavni dio mog svakodnevnog zivota.Najvise volim brzo hodati.Ovu naviku smanjujem samo kada snimam i nastupam,ali tako obicno započeti moj dan”, rekla je.

Pevačica je otkrila da veoma pazi na ishranu i da se hrani veoma zdravo. Nema loših navika, što takođe utiče na njen izgled i zdravlje.

„Ako slučajno pojedem nešto teško, definitivno se osećam neprijatno. Kod kuće jedem laganu, zdravu hranu za doručak i ručak jer je teško raditi neke stvari punim stomakom. Ne pijem i ne jedem ništa. I “Nemam loše navike, pijem puno vode i voća, jedem samo jabuke.” Uglavnom jedem ribu, piletinu, salate… Pazim da ne jedem slatkiše – rekla je.