Nakon četvrt vijeka braka, Dženan Lončarević, proslavljeni pjevač, prolazi kroz razvod od supruge Samire, s kojom dijeli radost podizanja dvoje djece.

Prema pisanju medija, pevačica već deceniju i po boravi u Beogradu sa saputnicom. Kada smo se raspitivali o njihovoj vezi sa komšijom koja se nedavno razvela, komšije su bile zatečene. Pevačeva neposredna komšinica obavestila nas je da nema saznanja o njegovom bračnom statusu niti bilo kakvim ličnim podacima o njemu.

– Da, prošao je kroz razvod. Iskreno, nemam riječi. U posljednje vrijeme se viđa isključivo u muškom društvu. U kafiću se dogodio incident u kojem mu je grupa djevojaka ispjevala serenade uz njegove pjesme, a on je djelovao udaljeno, melanholično i nesposoban da govori. Zanimljivo je da ga lično nikada nisam vidio sa suprugom, kako je rekao komšija u našoj zgradi.

Prodavnica, koja se nalazi samo nekoliko metara od pevačeve zgrade, mesto je za koje ljudi tvrde da ga često primećuju, a da o njegovom privatnom životu malo znaju.

Često ga susrećemo dok stanuje prekoputa i često ga posjećuje. Mi ne znamo, on održava dvije odvojene veze, pri čemu jedna žena živi negdje drugdje, a druga ovdje. U našim očima, on je jedan te isti čovjek. Ostaje povučen, izbjegava komunikaciju. Svjesni smo prisustva jedne žene koju smo ranije vidjeli dok je uživala u kafi na otvorenom; žurno su zajedno ušli u zgradu. Međutim, nismo bili svjedoci da njih dvoje šetaju ulicom, posjećuju prodavnice ili sjede u kafićima. Obično je sam ili u pratnji članova svog benda kada stignu da ga prevezu na nastupe, kako su otkrili zaposleni u radnji.

Komšija iz zgrade prekoputa obavestio nas je da se i sa njim često susreće.

U ovoj uskoj uličici, ugledam ga. Nedavno je ovdje bio parkiran kamion koji je istovario neku opremu. Komšija je postao priča u gradu, ali još nisam vidio da je sa ženom. Često ga primećujem u prodavnici, u kafiću i kada dođe svojim kolima, ali nikada u društvu suprotnog pola, kaže komšija. S druge strane, djevojka vlasnica salona u zgradi tvrdi da ga je viđala sa suprugom i djetetom, a napominje i da će se uskoro preseliti iz ovog kraja.