Moj otac naplaćuje 150 eura mjesečno za kiriju od kada sam dobio posao.

Ovo mi izgleda stvarno glupo jer on ima dovoljno novca da me izdržava, a kamoli da uzme novac od mene, a ja ga nekako mrzim.

Kad je došlo vrijeme da se udam, svi su poslali neke poklone, koverte, a onda mi je otac dao dvije koverte, od kojih je u jednoj bio sav novac koji sam platio za kiriju, a u drugoj sav novac koji je imao koji je imao dao sebe.

Svi su bili šokirani, nisu vjerovali, čak ni moja mama nije znala za to, a sada sam tim novcem kupio sebi i ženi stan i solidan auto.

Koliko god da sam bila ljuta na njega, danas sam bila nagrađena jer nikada ne bih mogla sama uštedjeti toliko novca, a morala sam. ”

Dodatna priča

U šumi u daljini stoji skoro oronula stara kuća. Unutra je živjela starica. Živi sama, navikla je na ovakav način života i ne želi da vodi djecu u grad.

Jednog dana kod starice je došao njen najstariji unuk. Sa sobom je poveo i svog budućeg životnog partnera. Svrha putovanja njegove bake bila je da je upozna i kaže mu svoje mišljenje, koje je on shvatio vrlo ozbiljno.

Pošto ih je srdačno pozdravila, počela je da gleda u devojčicu, koja je bila tako mršava i lepa da je izgledala kao lutka u izlogu. Nositi tešku šminku i sjajni nakit. Jedno od njenih odela otkriva više nego što skriva.

Čim su ušli, počela je sramno da gleda u sobu proste starice. Baki se ovo uopšte ne sviđa. Kada su se izvinili, odlučili su da se vrate u grad.

Baka je, kao i sve bake, otišla da im spakuje mnogo stvari koje su bile na selu. Pratite ih da nađete svog dečka. Unuk je pronašao izgovor da pomogne svojoj baki i želio je čuti njeno mišljenje. Bio je ponosan i pitao je svoju baku šta misli.

Znaš, sine, ja sam star i možda glup za ove stvari, ali znam da u šumi te jako slabe životinje često imaju jarke boje. Oni su otrovni i veoma opasni za ljude. Međutim, postoje i neki koji su samo opasne imitacije i zapravo su potpuno bezopasne.

Iskreno se nadam da je vaš jedan od ovih i da vam neće previše naškoditi kada vas ugrize.