Legendarna domaća pjevačica Josipa Lisac danas slavi 74. rođendan! Zagrepčanka rođena na Valentinovo, 14. veljače 1950. godine, o svemu se oglasila na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu.

“Sretan rođendan, dušo! Ovako sam te s 14 jurila uhvatiti u OpArt cipelama. Modna revolucija Mary Quant 60-ih”, napisala je Josipa Lisac uz fotografiju na kojoj je kao djevojčica.

 

U komentarima ispod fotografije samo lijepe želje. “Nek ti je srce uvijek mlado i veselo”, “Sretan ti rođendan i pjevaj”, “Sretan rođendan moj mornaru”, “Sretan rođendan dragi Josipe, nek nam je puno, mnogo godina sretno”, samo su nekoliko Samo objava skupila je gotovo tisuću “lajkova” u sklopu više od stotinu komentara. Glazbenu karijeru započela je u mladosti, snimila stotine pjesama, te se definitivno upisala u “knjige” velikana domaće glazbene scene. Večernji list poznat je i kao pravi ljubitelj mode. Stoga je unazad mnogo godina, od početka svoje glazbene karijere, uvijek plijenila pozornost svojim modnim kombinacijama.