Poznata ruska astrologinja Tamara Globa ističe se svojom izvanrednom sposobnošću davanja točnih predviđanja budućnosti, zbog čega je vrlo cijenjena i često citirana u astrološkoj zajednici.

Ovan

Za Ovna bi nadolazeći izbori mogli biti hrabrije prirode, ohrabrujući ih da preuzmu kontrolu nad svojim životima. Preporuča se ne dopustiti da vas strah zaustavi. Sada je vrijeme za prihvaćanje izazova i prilika te proaktivno djelovanje. Važno je slaviti uspjehe i učiti iz izazova jer oni doprinose osobnom rastu. Iako se možete suočiti s provokacijama drugih, važno je odgovoriti s milošću i lakoćom.

Idući mjesec očekuje vas povoljno razdoblje u karijeri. Pojavile su se nove mogućnosti suradnje i aktivnog sudjelovanja u raznim projektima. Vaša sposobnost pretvaranja ideja u stvarnost bit će izvanredna, što će vas pripremiti za budući uspjeh.

Vaga

Vagama će nadolazeće razdoblje donijeti mnoga otkrića i prilike s novim prijateljima. Razmislite o putovanju koje bi moglo dovesti do novih veza i prijateljstava. Neka vas vaša strast vodi kroz ova iskustva.

Ako ste trenutno slobodni, sada nije dobro vrijeme da se fokusirate na pronalaženje partnera. Umjesto toga, usredotočite se na predanost poslu i osobni razvoj.

Potrebno je poraditi na rješavanju financijskih izazova koji se mogu pojaviti. Važno je pratiti zdravlje svojih najmilijih i pružiti im podršku.

Djevica

Djevicama travanj 2024. neće donijeti samo financijski uspjeh nego i više ljubavi od voljenih osoba. Oni koji se osjećaju usamljeni mogu pronaći savršenog partnera.