Jedna jedina banana ima moć u borbi protiv glavobolje, što pokazuju hrabri postupci odlučne žene koja se usudila suprotstaviti nemilosrdnoj boli.

Nakon što sam doživio još jedan napad intenzivne glavobolje koja mi je poremetila san, dosadilo mi je oslanjanje na neučinkovite lijekove koji su mi samo pogoršali želudac. Međutim, sjetio sam se prijedloga mog susjeda da pokušam s lijekom koji uključuje bananu. Prihvatajući ovaj savjet, pojela sam cijelu bananu, pazeći da ne bacim koru, već sam je umjesto toga stavila u hladnjak da se ohladi.

Nakon što je prošlo otprilike petnaest minuta, uzeo sam komad kore i smjestio se u krevet, osiguravajući optimalnu udobnost jer je kora pružala učinak hlađenja na mom čelu. Postupno sam iskusio lagano pojačanje osjeta i pulsiranja, koji su se na kraju smirili. Ubrzo je umirujuća priroda ove metode izazvala tako duboko stanje opuštenosti da je moja glavobolja potpuno nestala, dopuštajući mi da mirno utonem u san. “Toplo preporučujem da ga isprobate ako vas ikada muče glavobolje”, predložila je.

BONUS ČLANAK:

Električar otkrio trik: Učinite to dok palite bojler i račun za struju će vam se udvostručiti.

Jedna od naizgled nerješivih misterija je pitanje kada bojler troši najmanje električne energije – kada radi stalno ili kada je uključen po potrebi.

Internetski forumi, društvene mreže i rasprave uživo – u bilo kojem obliku, ovo je pitanje uvijek aktualno i na njega ne možemo doći do konačnog odgovora.

Jedni će vam reći da ima više smisla ostaviti bojler uključen cijeli dan i cijelu noć jer tada ne morate grijati svu vodu nego samo nju, drugi pak zagovaraju teoriju da ga je bolje uključiti po potrebi . Evo što na ovu dilemu kažu serviseri ovih kućanskih aparata.

– Apsolutno nije točno da je za novčanik bolje ostaviti bojler stalno uključen. Naravno, sve ovisi o broju članova obitelji. Stoga, ako ste samac ili par, racionalnije je uključiti bojler kada je to potrebno. S druge strane, ako se radi o većem kućanstvu, možda im je najzgodnije ostaviti bojler uključen jer uvijek ima ljudi kojima je voda potrebna.

– Važnu ulogu igra i namjena bojlera – ako se bojler koristi samo za tuširanje onda ga ima smisla povremeno uključiti, ako se radi o bojleru velikog protoka koji se koristi i za kuhinju onda najvjerojatnije će ga rijetko gasiti.

Dakle, ekonomičnije ga je uključiti kad vam zatreba, a naravno ako već gledate na uštedu, poželjet ćete ga uključiti u jeftiniju tarifu.

Što se tiče produljenja vijeka trajanja bojlera, serviser je objasnio da mu je svejedno dok su svi dijelovi ispravni jer bojler radi cijelo vrijeme jer “to nije osoba kojoj treba odmor”. “.

– S druge strane, trik koji stvarno pali je da termostat postavite na 55-60 stupnjeva. Najveća moguća vrijednost koju možete postaviti je 60. Ispod 55 nema proporcionalnosti. S druge strane, ako je termostat uvijek postavljen na 90, stvarat će se više kamenca, pogotovo u ovakvim uvjetima jer nam je voda jako tvrda.