Glumca Aljošu Vučkovića žene vole, ali se zbog bolesti povukao iz javnosti!

– Ne mogu ništa i ne mogu da radim. “Bio sam bolestan i nisam se osećao dobro, što je bio jedan od razloga zašto nisam ništa preduzeo”, rekao je Aljoša Vučković za Kurir, koji nije želeo da otkriva detalje o bolesti.

Vučković sa suprugom Editom živi u Beogradu i ima dve ćerke: Leanu i Saru. Ajosa se najviše pamti po ulozi u “Velo mistu” i po ulozi dr Lukšića u TV seriji “Bolji život”. Ayoza se sjeća te serije i još je danas ponavlja.

– Pa, danas možemo da se zapitamo šta je fenomen ili značaj “It’s a Wonderful Life” ili filma “Kazablanka”. Odgovor se ne vidi i ne primjećuje se. Iza ovih fanatičnih projekata stoji veliki rad, duša i profesionalnost. Kada podvučem crtu od vremena nastanka “Bolje života” do danas, shvatim da sve miruje, sve staje. Šta drugo reći, mogu samo reći da će nam samo napornim radom na vraćanju uspomena doći bolji život. Bolje prilike su rijetke i gotovo da i ne postoje. Aljoša Vučković kaže da sve ide po principu “hajde da bude bolje” i da bolji efekat traje dva minuta pa prestaje.