Malakhov tvrdi da vas zglobovi i kosti više neće boljeti, a otkrit ćete da vam cijeli skeletni sistem postaje fleksibilniji.

Ruski stručnjak za narodnu medicinu Genadij Petrovič Malahov, koji je u više od 60 knjiga opisao kako se liječi 200 najčešćih tegoba, smatra da nas bole zglobovi i kosti jer se s vremenom u njima nakuplja kalcifikacija soli i treba je isušiti.

Nakon dvije sedmice, Malakhov tvrdi da vaši zglobovi i kosti više neće biti bolni i da ćete otkriti da vam cijeli skeletni sistem postaje fleksibilniji.

On daje vrlo jednostavnu formulu za uklanjanje soli iz organizma. Međutim, ako je moguće, ovaj tretman treba provesti nakon čišćenja debelog crijeva (vodom i solju ili uobičajenom klistirom). Naravno, efekti postoje i bez toga.

Uveče stavite 5 grama lovorovog lista u 3 decilitra ključale vode, najbolje da prokuva. Kuvajte pet minuta, sklonite sa šporeta i ostavite da odstoji (može i u termosicu) preko noći.

Sutradan procijediti i piti – pijuckati malo po malo tokom dana. Nemojte odmah testirati cijelu otopinu jer može uzrokovati komplikacije i krvarenje.

Napravite rastvor od rastvora lovora i uzimajte ga tri uzastopne noći. Nakon 7 dana pauze, kurs se može ponoviti. Kod hroničnih oboljenja zglobova i kostiju ovaj rastvor piti pet dana.

Tokom sporog toka terapije lovorom, nemojte se uznemiriti ako primijetite da vam je urin crven i da često mokrite. To je normalno jer soli u tijelu počinju snažno da se otapaju, iritirajući mjehur.

Nakon dvije sedmice, Malakhov tvrdi da vaši zglobovi i kosti više neće biti bolni i da ćete otkriti da vam cijeli skeletni sistem postaje fleksibilniji. To znači da je Laurel tretman bio uspješan. Ako i dalje osjećate bol – ponovite postupak.