Mama je svojim telefonom snimila scenu koja topi srca. Ostavila je bebu i deku na 10 minuta i kad god je trebala skočiti do radnje i brzo pokupiti ono što joj treba. Kada se vratila, vidjela je prizor koji joj je natjerao suze na oči.

Scena koju nije očekivala!

Kako je majka objavila na TikToku, bilo je sablasno tiho kada je ušla u kuću. Njeno dete nije plakalo kao i obično, pa je zbunjeno odjurila u sobu u kojoj su živeli njen deda i dete.

Kada je tiho otvorila vrata, osjećala se kao zatrpana i nije mogla vjerovati svojim očima. U trenutku su joj se oči napunile suzama.

Deka je držao dijete u naručju i oboje su mirno spavali.Iako je položaj djeteta bio pomalo čudan, to ga nije spriječilo da mirno spava. Ne mogavši ​​se suzdržati, scenu je snimila mobilnim telefonom i podijelila na društvenim mrežama.

@granbrau

Serotonin snoozes. Karens steer clear #nap #grandpa #baby #feelgood #seratonin #fyp

♬ Gravity – John Mayer

Nakon toga, njen post je dobio mnogo komentara.

– Mislim da svi znamo da ćebad za spavanje iz nekog razloga ima munjevitu reakciju. Ta beba je potpuno bezbedna.

  • – Oboje su izgledali mirno i spokojno.
  • – Ovo je najslađa stvar koju sam ikada video.
  • – Dedin stomak se pokazao kao najudobnije i najsigurnije mesto za spavanje.
  • – Ovo je najmekši, najbolji jastuk na svetu.
  • – Kakav divan prizor! Nadam se da cijenite ovakve trenutke.

– Ne želim da kvarim, ali moj tata je isto uradio mom sinu kada je imao dve nedelje. Beba je pala i udarila glavom o pod, pa smo ga morali odvesti u Hitnu pomoć. Moj tata je tako frustriran i uplašen – samo su neki od komentara na ovu mamin post.