Osoba rođena u ovom specifičnom horoskopskom znaku posjeduje iznimnu sposobnost da svaku situaciju pretvori u problem značajnih razmjera.

Vagama je svojstvena neodlučnost i sklonost mračnim mislima, zbog čega lako i brzo padaju u melankoliju i depresiju, čak i bez posebnog razloga.

Vječne nedoumice s kojima se suočavaju pojedinci koji pripadaju ovom horoskopskom znaku sprječavaju ih u donošenju sigurnih odluka, što rezultira osjećajem melankolije. Unatoč svojoj kolebljivoj prirodi, pokazuju nepokolebljivu odlučnost u ostvarivanju svojih ciljeva.

Oni rođeni u znaku Vage stalno doživljavaju osjećaj strepnje. Njihovi su umovi zaokupljeni razmišljanjem o mogućim ishodima i predviđanjem budućnosti koja se čini tmurnom i ispunjenom neizvjesnošću.

Njihova ljubazna priroda i intelektualna moć čine ih vrlo popularnima u društvenim krugovima, omogućujući im uspostavljanje skladnih odnosa s osobama suprotnog spola.

Na svom putu prema sreći često se nađu sputani vlastitim negativnim stavovima, postajući sami sebi najveća prepreka.

 

BONUS ČLANAK


Postoje četiri specifična horoskopska znaka u kojima se vjeruje da su rođene “najbolje” žene. Kad te žene jednom uhvate muškarca, kaže se da nema šanse da ga puste.

Žene Bikovi posjeduju snažan osjećaj neovisnosti, što im dopušta da upravljaju vlastitim financijama i odnosima bez oslanjanja na druge. Suzdržavaju se od traženja darova ili ljubavi od svojih partnera, iako se njihovi partneri možda žele osjećati nezamjenjivima. Ako žena Bik doživi maltretiranje, ona će brzo otići ne osvrnuvši se. Biti u braku sa ženom Bikom može predstavljati izazov, jer se od njihovih partnera očekuje da uvijek budu korektni i na svom mjestu, što se ponekad može pokazati teškim. Ipak, ove kvalitete imaju i svoje prednosti jer se žene Bikovi ne poigravaju s partnerovim emocijama. Međutim, neki su partneri primijetili da se žene Bikovi ponekad mogu činiti pretjerano ozbiljnima i bez topline i uzbuđenja.

Žene Ovnovi posjeduju snažnu želju za vođenjem i posjeduju urođenu sposobnost brzog izvršavanja zadataka. Njihova energetska priroda izravan je rezultat utjecaja njihovog vladajućeg planeta. Kada je riječ o odnosima, žene Ovnovi više vole biti glavni i preuzeti uzde. Samo oni koji istinski vole ženu Ovna i pokazuju strpljenje svjedočit će njezinoj suosjećajnoj i brižnoj strani. Međutim, ova njena strana pojavit će se tek kada bude vjerovala da je izašla kao pobjednica iz svih svojih bitaka. S druge strane, žene Djevice zauzimaju drugo mjesto. Na prvi pogled, žena Djevica može izgledati kao oličenje savršenstva. Njezin je dom uvijek besprijekoran, izvrsno se brine za svog muža, a njezini su savjeti dosljedno razumni. Unatoč tome, oni koji su zainteresirani za vezu sa ženom Djevicom trebali bi biti svjesni njezinih visokih očekivanja i njezine sklonosti da se lako uzruja kad stvari skrenu s planiranog tijeka.

Kad se suoči s neuspjehom, doživljava duboki osjećaj razočaranja. Upuštanje u neslaganje s njom može rezultirati snažnom i potencijalno trajnom reakcijom, uključujući mogućnost privremenog ili trajnog prekida. Iako možda nije pravedno, njezin nedostatak samopouzdanja i povremena ljubomora mogu stvoriti razdor u odnosima. Žene Škorpioni posjeduju zagonetan šarm i teško ih je predvidjeti. U braku radije preuzimaju položaj autoriteta i uspostavljaju pravila. Međutim, pretjerana količina snage može dovesti do komplikacija i emocionalnog stresa.

Žene Škorpioni otporne su na kompromise i radije ne popuštaju niti traže sredinu. Srećom, njihova iskrenost služi kao spas, jer bi brak s njima inače bio izazov.