Iako su Aleksandar PričoviC i Ljuba P trenutno srećni u braku sa nekom drugom, javnost ostaje fascinirana detaljima njihove veze. Njih dvoje su bili u vezi dve godine, a njihov raskid je dospeo u žižu medijske pažnje.

Muzičar se prošle godine oženio TV voditeljkom Katarinom Kolozese. Par je na svijet dočekao sina Alekseja. Čak i sada, pevačici i dalje postavljaju pitanja o Pričovici. Odnosno, otkako je Prija postala pravi fenomen, više puta zauzimajući najveće dvorane u regionu, jedino se o njoj priča.


U nedavnoj izjavi rekao je da on i njegova bivša partnerka i dalje imaju pozitivan odnos uprkos razvodu. Naglasio je i da nije doživio nikakve negativne posljedice raskida jer je odlučio da prekine vezu. Lyuba je rekla da kraj njihove veze nije bio izvor velike boli. Zajednički su odlučili da prekinu vezu jer određeni aspekti veze nisu funkcionirali. Umjesto toga, Lyuba je bila sretna zbog pauze jer su mogli odahnuti i shvatiti da je na kraju bilo najbolje. Nedavno je Lyuba otkrila da li je do raskida došlo zbog prevare.

Na pitanje o tome, pevač je demantovao glasine da je varao Priju sa komšijom. “Zapravo, to uopšte nije razlog. Nije istina”, objasnila je pevačica. Ljuba se prisjetila prošlih veza i objasnila da komšije koje se tada pominju u medijima nisu doprinijele raskidu, jer je razlog bio drugi problem. Iako se incident dogodio prije deset godina, Ljuba nije vidjela smisla razmišljati o tome i smatrala je to trivijalnom stvari. Pozitivnije rečeno, Lyuba je izrazila veliku radost zbog dolaska svog sina.