Američka glumica Linda Evans (79), koja je glumila Krystle Carrington u sapunici Dinastija iz 1980-ih, ima glumačku karijeru dužu od 60 godina.

Linda Evans danas ima 79 godina i mnogi se slažu da je još uvijek lijepa žena.

Evans je rođen u Connecticutu, SAD, 1942. godine. Udavala se dva puta, ali nije imala sreće u ljubavi. Njezin prvi suprug John Derek bio je nevjeran glumici Bo Derek, koja je tada bila 30 godina mlađa od njega. Njezin drugi brak sa Stenom Hermanom završio je razvodom 1979. nakon četiri godine. Imala je i burnu godinu dana dugu vezu s glazbenikom Janijem koji ju je potaknuo na plastičnu operaciju.

Glumica je osvojila svijet svojim nevjerojatnim plavim očima, a svi su bili oduševljeni glumičinim prekrasnim starenjem, no kada je osvanula snimka njezina uhićenja, sve se promijenilo 2017. Nešto se promijenilo.

Linda je godinama bila ovisna o tabletama protiv bolova, a 2014. je uhićena zbog prebrze vožnje dok je bila pod utjecajem opioida kada je hrpa tableta pronađena na stražnjem sjedalu njezina Jeepa. Zatim ga je snimila kontroverzni video bez ikakve šminke i naizgled pod utjecajem neke supstance, ali ga je uglavnom skrivala sljedeće tri godine.

Glumica je godinama patila od neopisivih bolova u leđima koji su bili toliko jaki da je ponekad razmišljala o samoubojstvu. To ju je natjeralo da pretjerano koristi medicinske uređaje. Osim ovih fizičkih bolova, godinama je patila od depresije, a kasnije se zbog liječenja i agresivnog liječenja problema s leđima suočila s gubitkom kose, zbog čega je morala nositi periku.

Danas kaže da je jedina lekcija koju je naučila u životu prihvatiti sebe onakvima kakvi jeste.

– Mislim da je briga o sebi odlazak u toplice ili kupnja nečega da se osjećaš bolje. Trebalo mi je dugo da shvatim da je to došlo iznutra. Život me naučio da se moram voljeti bez obzira jesam li mlad ili star, mršav ili debeo. “ rekao je Evans.