Zagonetke i vizuelni testovi oduvek su plijenili pažnju ljudi.

Zagonetke i vizuelni testovi oduvek su plijenili pažnju ljudi.

Ovim kvizom možete testirati svoje zapažanje, rasuđivanje i oštrinu vida.

Pažljivo pogledajte slike. Možete li pronaći životinje skrivene unutra?

rješenje:

bonus:

Ove godine imam 40 godina. Razvedena, majka dvoje djece, obrazovana, teško bolesna od 29. godine. Svesno sam odustao od udobnog života u kupovini, brzim automobilima i putovanjima. Danas uživam u svojoj djeci, malim stvarima i skromnosti. Roditelji, sestre i prijatelji rekli su mi da im je žao što sam pretrpjela toliki “bol” zbog svega lošeg što me je snašlo. I ja…srećan sam. Za mene to nisu teškoće, to su samo izazovi života. Ne mogu to nikome objasniti. Šta god da se desi, naći ću rešenje, ključ i unutrašnji mir. Biću u redu. Kada mi je bilo najteže, često sam se smijao sam sebi sa suzama u očima. Sjeo sam i plakao i smijao se u sebi koliko je lud ovaj život i upravo mi se to dogodilo. Mislim da me je to spasilo na mnogo načina.

Nedavno sam se vratio iz Sjedinjenih Država jer mi se ta zemlja gadila. Radio sam tamo zadnjih 7 godina, imao dobar posao i uštedio dovoljno da kupim stan kod nas. Kada je korona virus udario, otpušten sam s posla i izgubio sam zdravstveno osiguranje. Bukvalno sam ostao kod kuće 5 mjeseci da se slučajno ne bih razbolio ili povrijedio jer bih potrošio hiljade dolara na testove. Ne znam da li bih mogao da se zaposlim ovde, ali bi barem bilo manje stresno nego tamo.

Nisam ljubitelj životinja. Izuzetno se bojim pasa i alergična sam na mačke. Kada mi prijatelji koji imaju kućne ljubimce u državi kažu da dođem kod njih, pokušavam izbjeći naše susrete napolju, u kafiću ili negdje u parku. Nikada nisam osuđivao njihov izbor da žive u stanovima, ali sam lično protiv toga. Najveći problem je što mnogi misle da mogu da odu nekome i povedu svog psa sa sobom, ali ne daj bože da bude u mom dvorištu, mora da bude u kući jer je naviklo. Ako mi se ne sviđa miris životinja, krzna, oko hrane, na jastuku, onda me nemate pravo dovoditi u neprijatnu situaciju. U isto vrijeme pas je zarežao i nasrnuo na mene jer je osjetio moj strah nad kojim nisam imala kontrolu. Dosta mi je pasa u tržnom centru, idemo!