Naučite nešto novo o sebi:

Vaši odgovori na ovaj jednostavan test ličnosti otkrit će vam koliko ste dobar prijatelj i kako vas drugi vide. Drugim riječima, otkriva skrivenu stranu vaše ličnosti.

Samo treba da pratite svoju intuiciju i odgovorite na sledeće pitanje: Od pet devojaka čija lica ne vidimo na fotografiji, koja je po vama najlepša kada se okrene?

prva devojka

Ako je ona vaš izbor, vi ste smirena i samouvjerena osoba. Ne plašite se prepreka i novih izazova i spremni ste da se nosite sa svim problemima. Dovoljno ste hrabri da istražujete nove stvari i uživate radeći ono što volite.
Strpljivi ste sa svojim ciljevima i znate kako postići ono što želite. Niste stidljivi i kada jednom poželite ili se odlučite da nešto uradite, ništa vas ne može zaustaviti.

drugu devojku

Ako odaberete drugu djevojku, to znači da ste društvena osoba koja lako komunicira s drugima. Ponekad ste naivni, ali znate kako da postignete svoje ciljeve. Uvek ste nasmejani i dobro raspoloženi, više volite da se smejete nego da pokažete tugu. Pokušajte da ostanete pozitivni i ne dozvolite da vas bilo šta sruši. Međutim, ponekad vas i najmanja uvreda može povrijediti.

treca devojka

Ako odaberete treću djevojku, najvjerovatnije ste stidljiva i skromna osoba. Potrebno vam je više vremena da se povežete s nekim, a volite da sve ide po planu. Spontanost je nešto što izbjegavate po svaku cijenu. Vi ste dobra osoba i rijetko se ljutite na nekoga. Uvek pokušavate da razumete emocije i osećanja drugih i ne plašite se da žrtvujete nešto za sreću drugih. Međutim, harmonija vam je važna, pa vam ponekad treba vremena za sebe.

četvrta devojka

Zaista je teško osjećati se neugodno ili zbunjeno ako odaberete četvrtu djevojku i uvijek dajete prednost logici srcu. Znate da možete postići mnogo, pa se ne plašite problema koji vas mogu zadesiti u budućnosti. Vi ste dobra osoba koja misli na druge. Nikada nećete povrijediti druge da biste postigli svoje ciljeve. Kako navodi Crnobelo.rs, možda ste spolja „hladni“, ali ste druželjubiva osoba koja je uvek spremna da pomogne.

peta devojka

Ako odaberete petu djevojku, onda ste samostalna osoba. Navikli ste na postizanje ciljeva i znate kako se truditi za sebe. Samouvjereni ste i rijetko tražite pomoć. Zaista ste tvrdoglavi i ponekad je teško drugima da vas u nešto ubede. Istovremeno, ponekad ne znate kako da upoznate nove ljude, ali oni koji vas poznaju znaju da ste dobar prijatelj.