Tri vrste biljnih amajlija sa najjačim efektom privlačenja bogatstva! Evo šta treba da nosite u novčaniku…

Mnogi ljudi su svjesni ritualnog značaja biljaka, a neke od njih se često koriste kao talismani za privlačenje sreće, ljubavi i bogatstva.

Postoje mnoge ceremonijalne upotrebe, kao što je kadulja, koja se zbog jakog mirisa i jakog ulja koristi za miris kuća. Vjeruje se da odbija negativnu energiju i osvježava prostor zdravljem i izobiljem.

Menta se poštuje i često se koristi zbog svojih zdravstvenih prednosti, a u ritualima se koristi kao talisman za zaštitu porodice i njenog blagostanja. Treća biljka koja se koristi u mnogim ritualima

Privlačenje bogatstva je kruna lovora. Njegovi mirisni listovi popularan su začin i imaju ljekovita svojstva. Međutim, vjeruje se da ga treba čuvati na tajnom mjestu u vašem domu gdje se nalazi vaša “zlatna zaliha” novca.

Bilo koji od ova tri lista smatra se vrijednim čuvanja u novčaniku kako bi novac i dalje tekao u njega. Kako se kaže, ako pametno trošite i poštujete sve što potrošite, za svaki račun koji potrošite biće tri.

Osim toga, novčanice u novčaniku treba uredno složiti, a stare novčanice i račune izvaditi iz njega. Treba ih čuvati u posebnoj kutiji kod kuće i redovno ih čistiti.