• ‘Nisam osjećala da imam dijete, bio mi je kao mlađi brat’ – otvoreno o privatnosti govori Suzana Jovanović, koja je s 19 godina rodila sina: ‘Imam negativan stav prema privatnosti Saša’Pjevačica Suzana Jovanović nedavno je otkrila detalje o svom privatnom životu, profesionalnoj karijeri i glazbenim počecima, ali i ljubavnoj vezi sa Sašom Popovićem.

 • Suzanne je počela objašnjavajući da je oduvijek željela obitelj i da joj je obiteljski život bio vrlo ugodan.- Oduvijek sam volio obiteljski život. Nikada nisam patio zbog velike stvari… bahatih koncerata i slave u tom smislu. Oduvijek sam željela mir, obitelj i kako bih se ostvarila na tom polju, započela je Suzana priču u emisiji “Premijera”.

  Dobila je dijete s 19 godina
  Pjevačica je postala majka s 19 godina, što je pitanje koje ju je mučilo na početku karijere.

  – Kad sam rodila, nisam ništa osjećala. Sina doživljavam kao mlađeg brata. Tako smo Danijel i ja odrasli, a moji roditelji su se brinuli o nama. Mogu mirno ići na posao i pjevati. Znam da je moj sin kod bake i djeda i oni se brinu o njemu i ništa mu ne nedostaje. Tako smo zajedno rasle, kaže prije nego što progovori o početku svoje karijere:

  – Znam da je glazba moj život. Zbog mame i tate sam završio školu da me ne zovu. Samo sam pitala koja je najbrže završila i rekli su mi koju da kupim i odlučila sam…samo naprijed, zapisat ću. Tada sam počeo ozbiljno raditi, zarađivati, a onda sam skupio novac i financirao svoju prvu ploču.

  Suzanne je zatim progovorila o svom suprugu Saši Popoviću s kojim je već dugo u stabilnom braku. Iako je od početka slovio za velikog zavodnika, Susanna nije ni slutila da je on muškarac njezina života.

  – U početku sam imao negativan dojam o Saši… Nakon prvog kontakta preko prijatelja, razmijenili smo brojeve pejdžera… Mislio sam da ga nikad neću kontaktirati, ali sudbina nas je spojila. Jednog dana vozač koji me je vozio nije mogao da me odveze do Jagodine gdje sam pjevala i pomislila sam na njega…zvala sam ga i pitala da li može da me odveze. Odmah je pristao, što me jako obradovalo – rekla je pjevačica.