Tek kad smo se vjenčali prije dvije godine, shvatila sam da nešto nije u redu s obitelji moga muža koja ga je pokušavala sabotirati.

Bio je stvarno lijep, zgodan, pametan, snalažljiv, radnik…i čim mu je neko od rođaka došao, počeo je laskavo pričati, što ja mislim da nije, jer sam vidio nešto što je mogao Ne, i nisam htjela da pati. Ne želim da ima loše odnose u obitelji, ali da ga netko potkopava i govori mu iza leđa da je glup i nesposoban, a nije, to nije u redu.

Opet ih stavlja na prvo mjesto i stavlja njihov doprinos u svaku odluku koju donesemo…to mi je pokazao samo u braku i da sam znala da je takav nikad ne bih bila s njim.

BONUS ČLANAK:

Kako uhvatiti umivaonik u 60 sekundi: Zaboravite ocat i sodu bikarbonu, upotrijebite to u kupaonici i odvodi će vam “disati”

Začepljen odvod vašeg lavaboa, umivaonika ili kade može biti prava noćna mora. Osim što sprječava normalan protok vode, može stvoriti i neugodan miris. U nekim slučajevima problem možemo riješiti sami, a ako je začepljenje u zidu, preporučljivo je pozvati stručnjaka da ga popravi. Ako želite uštedjeti novac, možete razmisliti o tome da sami riješite problem vodovoda. Nema potrebe trošiti puno vremena na kupnju skupih kemikalija iz trgovine kada možete koristiti predmete koje već imate u svojoj kupaonici. Vodoinstalaterske usluge mogu biti prilično skupe, ali uz malo truda s vaše strane, možete riješiti problem bez nepotrebnog trošenja novca.


Soda bikarbona i ocat poznati su kao učinkovita rješenja za odčepljivanje odvoda. Međutim, postoji još jedan kućanski proizvod koji će vas iznenaditi koliko je učinkovit u ovoj situaciji – deterdžent za pranje rublja. Enzimi u deterdžentu za pranje rublja ne samo da razgrađuju tvrdokorne masnoće i ulja na vašoj odjeći, već čine i čuda kada je u pitanju odčepljivanje odvoda. Da biste pripremili snažnu otopinu za odčepljivanje odvoda, pomiješajte pola litre kipuće vode s 3 žlice deterdženta za pranje rublja, prilagodite količinu prema jačini praha i veličini vašeg odvoda. Toplina vode aktivira deterdžent, učinkovito uklanjajući tvrdokornu masnoću.