Sa 23 godine sam ušao u instituciju braka. Međutim, moja se blažena zajednica razbila nakon samo dvije godine kada sam otkrio da je moj suprug bio u izvanbračnoj aferi sa susjedom koja je također bila u braku.

U vrijeme kada je naše dijete imalo samo godinu dana, našla sam se u stanju očaja. Oklijevala sam obavijestiti svog supruga o tome koliko sam upoznata s našom situacijom, budući da nisam imala sredstava samostalno uzdržavati našeg sina i bojala sam se da će nas napustiti i ostaviti me bez doma. Kako bismo riješili našu nevolju, predložila sam ideju prodaje našeg stana i preseljenja, ali moj suprug nije izrazio previše entuzijazma prema tom prijedlogu.

Nakon što je susjedovu suprugu diskretno obavijestila o njezinoj nevjeri, ona se uplašila i odmah prekinula izvanbračnu vezu. Iskoristivši priliku, moj suprug je neočekivano predložio da se preselimo, a mi smo brzo postupili po njegovom prijedlogu.

Nakon navršene 4 godine, prisustvo mog sina potaknulo me da osiguram posao i akumuliram dovoljno sredstava za pokretanje brakorazvodne parnice.

Na suprugovo zaprepaštenje, bilo je otkriće da sam cijelo vrijeme bila svjesna nevjere.