Gledaoce Dnevnika je voditeljka RTS-a obavestila o nesrećnoj vesti da je nažalost preminula Nada Perić Kovačević, posvećena radnica RTS-a.

Sa velikom tugom objavljujemo smrt naše drage koleginice Nade Perić Kovačević. 25 godina svog života posvetila je RTS-u, gde je odigrala ključnu ulogu u zaštiti autorskih prava na razne serije i filmove. Ceremonija ispraćaja biće u subotu, 6. januara, na Novom groblju, najavljeno je u Dnevniku RTS-a.

Nada se oprostila od svojih prijatelja i kolega dok su se rastajali.

Pulsonline prenosi da je danas dan ispunjen tugom za saradnike Nade Perić Kovačević, posvećene radnice RTS-a, koja je nedavno preminula nakon što je 25 godina života posvetila ovoj cenjenoj medijskoj organizaciji. Nada je bila šefica pravnog odjela, gdje se istakla u zaštiti prava stvaralaca u oblasti televizijskih serija i filmova. Njen neprocjenjivi doprinos na polju javnog servisa zauvijek će biti njegovan, a kolege su se od nje srdačno oprostile u emisiji Večernjeg Dnevnika.

Kako prenosi RTS, ispraćaj Nade Perić Kovačević zakazan je za subotu, 6. januara, u 13 časova. na Novom groblju u Beogradu.

Zanimljivo je da je Nada i majka proslavljene džez pevačice Lene Kovačević i supruga Dušana Kovačevića, dramskog pisca, scenariste, reditelja i akademika.