Sve što vam treba su obične jeftine plastične saksije za cvijeće koje možete kupiti u bilo kojoj prodavnici baštenskog materijala.

Jednostavan proces i rezultati su vrijedni toga.

Inspirirajte se ovom sjajnom idejom sa Feit i Mãovog YouTube kanala.

 

BONUS ČLANAK:

TAMARA GLOBA otkriva kome će april biti najbolji mesec u godini: čeka ih neviđena sreća

Tamara Globa otkriva koja 3 horoskopska znaka imaju najviše sreće u aprilu 2024.

Čuveni ruski astrolog Tamara Globa daje predviđanja za april 2024. godine. Predstojeći april će biti nevjerovatno naporan i aktivan.

Pokušajte svoju energiju usmjeriti u mirnom smjeru. Budite spremni da preduzmete akciju. Sunce, Venera i Merkur biće u Ovnu.

Ovan

U ovom znaku imamo i mlad Mjesec. Odluke mogu postati hrabrije i rizičnije. Nema čega da se plašite. Preuzmi inicijativu u svemu. Ne budite stidljivi i lijeni. Nemojte se samo radovati pobjedi. Poteškoće i neuspjesi su mjesto gdje rastete. Moguća je provokacija od strane drugih, pa pokušajte odgovoriti dostojanstveno.

Sve vam postaje moguće ovog mjeseca. Moći ćete provesti mnoge zanimljive planove i ideje. Postavljate čvrste temelje za svoje blagostanje u bliskoj budućnosti. Budite spremni da naporno radite na sebi. U privatnom životu vas očekuju nevjerovatni događaji. Ako ste slobodni, usput ćete sresti razne ljude. Ali morate napraviti pravi izbor. Ako ste u vezi, obratite više pažnje na porodicu i prijatelje.

Situacija u karijeri se razvija na najpovoljniji način. Možete pronaći nove poslovne partnere. Učestvujte u raznim projektima. Ako se ne trudite, vaš prihod će ostati isti. Vaše zdravlje možda nije najbolje. Pokušajte ne prepustiti apatiji i više vježbajte.

Povezani sadržaj: Lice mog oca bilo je crno kao zemlja. Užasna noć užasa dok je dječiji prst obliven krvlju u šokantnoj sceni – ‘Nećemo dogovoriti vjenčanje Dalibu’

Vaga

Ovog mjeseca ćete mnogo toga otkriti. Možete putovati, pa čak i upoznati nove ljude. Strastveno. Možda ćete naići na poteškoće u privatnom životu. Ako odnos postane napet, postoji rizik od razdvajanja.

Ako ste slobodni, sada nije vrijeme da se fokusirate na pronalaženje srodne duše. Na poslu imate mnogo različitih poslova. U isto vrijeme ćete raditi više zadataka. Malo je vjerovatno da ćete dobiti dobre ocjene. Međutim, imate priliku da uspješno promijenite posao.

Sada se moraju riješiti finansijska pitanja. Vaše zdravlje će biti stabilno. Ali morate pratiti zdravlje voljene osobe.

Djevica

Zemljani znakovi imaju više za ponuditi u aprilu 2024. nego samo finansijski uspjeh i profit u vašoj omiljenoj industriji. Djevice će jasnije osjetiti ljubav svojih najmilijih, a predstavnici usamljenih horoskopskih znakova naći će svoje srodne duše.

Tamara Globa takođe preporučuje da vodite računa o svom zdravlju – u periodima aktivnog razvoja morate slušati svoje tijelo i ostati zdravi.