Većina se ljudi slaže da su kvalitetno zajedničko vrijeme i dobra komunikacija ključ sretnog braka. Međutim, Geely (47), koja nije željela biti imenovana, rekla je da jedan partner nije mogao zadovoljiti sve njezine potrebe i da je njezin brak spasila desetogodišnja veza.

U dobru i zlu, udala se za svog supruga prije 21 godinu, a otprilike 10 godina nakon što su se vjenčali, svoje je seksualne potrebe nastojala zadovoljiti izvan braka. Žena, koja je rekla da je iz Invernessa u Škotskoj, odlučila ju je prevariti nakon što su se neko vrijeme svađali oko učestalosti intimnosti.

“Moj muž je pokušavao zadovoljiti moje seksualne želje, ali počela sam se osjećati kao da izaziva svađe i na kraju sam se osjećala kao da ga tjeram na seks”, rekla je Gilly za Mirror. Nakon 10 godina braka stvari su postale rutina i osjećala se nezadovoljno i nelagodno.

-Nitko se ne želi osjećati kao da seks nije važan, što je upravo suprotno od onoga kako biste se trebali osjećati: seks je zabavan dio veze. Shvatila sam da imam problem i odlučila malo začiniti avanturu – priča. Pokušala je, imala je kratke afere s nekoliko muškaraca, sve dok nije upoznala sadašnjeg ljubavnika prije otprilike sedam godina. I on je oženjen i kaže da se dobro poznaju zbog obveze i poštuju međusobne granice.

– Čak i nakon svih ovih godina među nama još uvijek ima puno strasti. Sastajemo se samo iz zabave, što je uvijek uzbudljivo kad god imamo priliku. Ponekad smo malo zločesti na javnim mjestima, ponekad u mojoj ili njegovoj kući ili u hotelu. Gdje god da su, entuzijazma uvijek ima, rekla je Gila. Rekla je da ona i njezin partner, kao i svi drugi parovi, ponekad izlaze i da je za njih to normalan dio veze.

Geely tvrdi kako je nerealno vjerovati da samo jedna osoba u vezi može zadovoljiti potrebe jedne osobe.

– Meni ovaj odnos pomaže da zadovoljim sve svoje potrebe i sve aspekte veze. Nerealno je očekivati ​​da samo jedan partner to može. . Objašnjava da ako si dopustite da volite više ljudi, to vam može pomoći da više cijenite svog partnera jer ćete se usredotočiti na ono što vam oni daju, a ne na ono što im nedostaje. Dodaje kako njezin ljubavnik ispunjava njezinu potrebu za avanturom.

Ponekad se s ljubavnikom viđa nekoliko puta tjedno, ponekad jednom mjesečno, ovisno o obavezama. Kaže mužu da će raditi do kasno ili da je na poslovnom sastanku. Iako je živjela dva različita života, mužu nije rekla ništa.

– Ovo je malo kontroverzno, ali ne vidim zašto bih mu išta govorio. Naš brak ide prilično dobro s obzirom da smo toliko dugo zajedno. Zaista uživam provoditi kvalitetno vrijeme sa svojim suprugom i ne ometati me svakodnevni život. Kada živite s nekim 24/7, možete ignorirati potrebe druge osobe, gledati TV cijelu noć i jedva govoriti. Ali mislim da mi nemamo taj problem, moj muž se do sada nije žalio – rekao je.

Dodao je kako nije uvijek lako uskladiti vrijeme između dva partnera, a ako ovako nešto dugo traje, morate sami zakazati.

– Treba imati dobro pamćenje da ne biste pred njim izbrbljali nešto što nema veze s partnerom, a kasnije morate prekinuti. Samo morate biti spremni na napor, rekao je Geely. Inače, svog je dugogodišnjeg ljubavnika upoznala na internet stranici za upoznavanje i priznala da je takav odnos imala s najbližim prijateljima.