I nakon mnogo godina zajedničkog života, Zorica Brunclik i Kemiš nastavljaju da su duboko zaljubljeni, a njihov trajni brak je sjajan primer.

Kao i svaka tipična veza, i njihova je prolazila kroz različite faze, a Zorica je nedavno ispričala priču o impulsivnoj akciji koju je preduzela zbog svog supruga.

Pevačica je, vođena ljubavlju, odlučila da napravi smelu promenu tako što je na Kemišov nagovor ošišala kosu izuzetno kratko. Vjerovao je da je njenom staromodnom izgledu potrebno ažuriranje i predložio joj je da posjeti modernog frizera radi modernog stila. Vjerujući njegovom savjetu, ošišala se, da bi kasnije shvatila da je to bila greška.

Po izlasku iz salona, ​​odmah sam požalila zbog svoje odluke, majko. Ono što je bilo još gore bilo je to što me, kada me je ugledao, jedva da je priznao promjenu. Prošao sam kroz nevolje da ošišam kosu uzalud; Ne bih prošao kroz to iskušenje šest puta čak ni da je insistirala. Brunclikova, s druge strane, ostaje vjerna riječi.

I dok Zoričina značajna druga osoba služi kao uzoran supružnik na mnogo načina, postoje određeni aspekti koji je iritiraju.

Pjevač je otkrio da je problem ostavljanja upaljenih svjetala u cijeloj kući i dalje prisutan, jer stalno zatiče da ide iza onih koji su odgovorni i da ih gasi. Uprkos njegovom gunđanju, njegov partner tvrdi da je zaboravio, iako taj zaborav traje godinama.

Zorica i Kemiš upriličili su veliku proslavu povodom krštenja njihove unuke Milice, događaj koji je privukao brojne pojedince iz estrade.

Sinoć su baka i deda bili ispunjeni takvim iščekivanjem da nisu mogli ni da spavaju. Kako smo stigli u pažljivo pregledanu kuću, naša očekivanja su bila velika da sve bude u savršenom redu. Od svih nas, ja sam prolio najviše suza od uzbuđenja. S nestrpljenjem očekujemo još jedan dodatak u našoj porodici u naredna dva-tri mjeseca, a već smo obavili sve potrebne pripreme. Zorica je, povodom ove radosne prilike, napomenula da njena svekrva ne konzumira alkohol, koji je koristan za sve uključene.