Anna poziva muževljevu ljubavnicu u svoj dom: Ostavlja njihovu djecu i odseljava se, a onda dolazi do šokantnog obrata.

Priče o prijevarama i izdajama u braku često su kompleksne i kompleksne, često dostojne holivudskih filmskih scenarija. Nažalost, nekim parovima se ljubavne priče bolno raspadaju, često zbog prisutnosti treće osobe ili tzv. „nepomirljivih“ razlika među partnerima.

Među tim pričama postoji i jedna vrlo poučna, posebno za žene koje se suočavaju s muževljevom nevjerom.

Anna i Dimitrie bili su u braku pet godina, a u tom su razdoblju dobili blizance. Njihova su djeca bila nemirna i zahtjevna, ali Anna je uspjela u svojoj majčinskoj dužnosti i brizi za njih jer je imala idealan život muža koji ju je volio, a njihova su djeca bila kruna njihove ljubavi.

No, njezin svijet se ruši kada joj Dimitrije prizna da voli drugu ženu i da planira s njom započeti novi život. Anna je bila previše zaokupljena brigom za svoje sinove da bi uopće primijetila da se ovako nešto događa, pa ju je otkriće potpuni šok.

Život joj se odjednom pretvara u noćnu moru. Cijeli je život prezirala ideju da bude razvedena žena s malom djecom.

Umjesto da izazove skandal, Anna je donijela neočekivanu odluku: dopustila je mužu da ostane kod kuće i čak mu je predložila da sa sobom povede svoju ljubavnicu!

Dimitrije je isprva mislio da je Anna luda, no pravi šok je uslijedio kada je počela pakirati stvari. Anna je odlučila otići od kuće, ostavivši djecu i muža sa svojim ljubavnikom. Pristala je plaćati alimentaciju za svoje sinove i otišla. Svaki vikend dolazi po djecu, čak i ako Dimitrije ne može brinuti o njima.

Nažalost, ljubavnica nije spremna igrati ulogu majke pred djecom. Nije željela odgovornost života s malim djetetom. Željela je Dimitrija, ali ne i odgovornost koja dolazi s njegovom djecom.

Nakon nekoliko tjedana zajedničkog života, Dimitriye je ostao bez ljubavnika i žene.

Budući da ne može zamisliti život samohranog oca, zamoli Annu da se vrati kući. Pristala je, ali samo ako on prepiše vlasništvo nad kućom na nju i djecu te joj plaća mjesečnu alimentaciju. Nemoguće je vratiti se na staro!

Nakon svega što je Anna proživjela postala je inspiracija mnogima.