Svetlana Bojković postala je veoma cenjena ličnost u pozorišnim i filmskim krugovima zemlje, dok je njena ćerka Cece Bojković postala uticajna glumica.

Od početka svog postojanja nepokolebljiva je podrška ćerki Katarini. Kako priča slavna glumica, svaki bol kroz koji je njena ćerka prošla u mladosti je doživela ne jednom, već dva puta.Bojkovićeva kćerka je izdržala bezbroj izazova i nedaća boreći se za svoje dijete.

“Imala sam ogromnu podršku od svog muža i Kajinog muža tokom ovog putovanja, i zahvalna sam što smo uspeli da prevaziđemo ove izazove. Mnogi ljudi žive ispunjene živote bez dece, i ja prepoznajem i cenim tu činjenicu. Iako bi bilo Drago mi je što imam unuke koji će nastaviti porodično nasleđe, Katarinina i moja životna priča je za mene bila veoma dragoceno iskustvo.”

Uprkos izazovima sa prethodnim trudnoćama, njena ćerka je izrazila snažnu želju da postane majka. Sekhar je, s druge strane, svoju trudnoću doživljavala kao božanski blagoslov koji ju je ispunio ogromnom radošću.

Tokom trudnoće, misli su joj bile ispunjene optimizmom i pozitivnošću. Kada dođe vreme za porođaj, Bojković opisuje iskustvo kao transcendentno, skoro kao kosmički događaj.