U novembru 2021. godine, jedan od naših najomiljenijih pevača Marinko Rokvić izgubio je životnu borbu, ostavivši iza sebe depresivnu suprugu i dvoje ljudi iz braka sa Slavicom.

Sa dva sina, Nikolom i Markom, i vanbračnom zajednicom, mnogi su zainteresovani kako će se tumačiti testament Malenka Rockovicha i kako će njegova imovina biti raspoređena.

Poznat kao veoma požrtvovan suprug i otac budući da je brinuo o porodici do poslednjeg dana, kada je otkrio da mu se stanje pogoršava, pevač je imao veliku želju da obezbedi svoju decu, osim što je želeo da ih i materijalno izdržava. Živeći u miru i dogovoru, zapravo, oporuka Malena Rockoviča nije ni zapisana.

Odlučio je da imanje podijeli na jednake dijelove između svojih sinova i svog dugogodišnjeg životnog partnera, smatrajući da je tako najpoštenije.

– Malenko je s jedne strane veliki nevaljalac, s druge je veliki džentlmen, ali mu je porodica na prvom mjestu. Nikada nije razdvajao svoje sinove. Pevač, koji je blizak sa Rockovičem, rekao je da mu se sva trojica veoma dopadaju.

– Dao im je sve što je mogao, a sve što je stekao u životu i svojoj bogatoj karijeri podijelio je na jednake počasti. Dovoljno je reći da nijedan od sinova nije bio uskraćen za ljubav, pažnju, nekretnine i finansije koje je ostavio iza sebe.

– Shvatio je da je bolest opasna i da uzima maha, pa je otvoreno razgovarao o svemu sa decom i dogovorio se da to rasporede kako bi svi u porodici bili zadovoljni. Nije želio iza sebe ostaviti sinove koji bi se svađali oko imovine. Vidite, poslat je na vječni počinak, a vjerujte, zaslužio je – rekao je jednom pomenuti izvor, piše.

Porodici je volja Marinka Rokvića bila nepotrebna, jer je istog mišljenja bila i pjevačeva supruga. Ona je prvenstveno bila zaslužna za dobar odnos između svoje braće, uvijek je insistirala da ih viđa i drži blizu, a svaki put kada bi Daria stigla iz Sjedinjenih Država, dočekala ga je kao rođenog sina.