Prošle godine Enes Begović, nekada poznat po svom veselom držanju i zaraznom osmehu, doživeo je šokantnu tragediju kada je izgubio sina. Od tada je izraz radosti na njegovom licu tokom nastupa zamijenjen silnom tugom.

Pevačica se potpuno povukla iz medija i javnog života, ostavljajući za sobom prelepe trenutke sreće koji su svima urezani u pamćenje. Sa suzama u očima Begović se posljednji put oprostio od sina i obećao mu vječnu ljubav.

Podsjećamo, Amin je preminuo u dvadeset i devetoj godini na Infektivnoj klinici u Sarajevu nakon relapsa bolesti s kojom se borio dugi niz godina.

Danas je samo nekoliko pevača koji sa ponosom mogu da tvrde da je njihov jedinstveni stil rezultat njihovog sopstvenog umeća, a Enes Begović je svakako jedan od njih.

Begović je oduvijek bio poznat po svojoj sposobnosti da izabere svoj jedinstveni stil, o čemu svjedoče fotografije u njegovom albumu od prije više od dvije decenije, koje pokazuju njegovu posvećenost praćenju trendova.

Jedan od albuma, “Tako te volim”, pokazuje njegovu doslednost. Noseći elegantan krem ​​i zlatni sako sa samopouzdanjem, pokazao je svoju hrabrost da prihvati promjene i izazove društvena očekivanja, dokazujući da se ne boji odstupiti od norme.