U današnje vrijeme, jedan od najpopularnijih bračnih parova u estradnom svijetu su Vesna i Đole Đogani, koji su osvojili veliki broj fanova svojim nastupima i aktivnostima na društvenim mrežama.

  • Nedavno je Vesna odlučila da odgovori na jedan komentar koji ju je izazvao da pokaže kako je izgledala prije nego što se udala za poznatog densera.

Jedan od komentara na njenom profilu je bio: “Oboje ste mi zaista top, a bila bi veća faca da pokažeš sebe kako si izgledala tokom devedesetih i onda da pokažeš njega.” Vesna je rado prihvatila izazov i podijelila nekoliko slika iz svog mladalačkog perioda.

Ova gesta iznenadila je mnoge, s obzirom na to da mnogi estradni umjetnici ne vole da javnost vidi njihove stare slike ili istražuje njihovu prošlost, često zbog estetskih korekcija koje su eventualno prošli kako bi postigli savršenstvo. Međutim, Vesna nije jedna od tih osoba i bez problema je podijelila nekoliko slika koje su dokazale njen prirodni izgled i ljepotu u mladosti. Također, očigledno je da i danas njeguje svoj izgled te izgleda izuzetno dobro za svoje godine.

Popularnost ovog para i dalje je izuzetno velika, te se mnogi fanovi nadaju da će uskoro čuti neki novi hit od njih.