Moja djevojka i ja izlazili smo u srednjoj školi.

Bili smo u vezi godinu dana i ona je slučajno zatrudnela. Bio sam bijesan i meni je to bilo nešto najgore što se moglo dogoditi u tom trenutku…ona je bila u 2. razredu, a ja u 4. razredu. Niko nije primetio naš problem.

Donijela sam odluku o prekidu trudnoće. Rekla mi je sa suzama u očima: „Znaš, ako ovo uradim, možda više nikada neću ostati trudna?“ Rekao sam joj da ne brine, da će dobiti bebu. Dva dana kasnije odvela sam je kod doktora da prekine trudnoću.

Posle samo dva meseca raskinuli smo jer je ona bila povučena i fokusirana na školu, a ja sam bio opsednut društvom i zezanjem… Retko smo se viđali kada smo se sreli u školi. Samo klimamo glavom u znak pozdrava. Završio sam školu i otišao na fakultet i više se nisam čuo za nju.

Pet godina kasnije, danas sam šetao trgom sa suprugom i dvoje djece, a ona…

Moja djevojka i ja izlazili smo u srednjoj školi. Bili smo u vezi godinu dana i ona je neočekivano zatrudnela. Bio sam bijesan i meni je to bilo nešto najgore što se moglo dogoditi u tom trenutku…ona je bila u 2. razredu, a ja u 4. razredu. Niko nije primetio naš problem.

Donijela sam odluku o prekidu trudnoće. Rekla mi je sa suzama u očima: „Znaš, ako ovo uradim, možda više nikada neću ostati trudna?“ Rekao sam joj da ne brine, da će dobiti bebu. Dva dana kasnije odvela sam je kod doktora da prekine trudnoću. Posle samo dva meseca raskinuli smo jer je ona bila povučena i fokusirana na školu, a ja sam bio opsednut društvom i zezanjem… Retko smo se viđali kada smo se sreli u školi. Samo klimamo glavom u znak pozdrava.

Završio sam školu i otišao na fakultet i više se nisam čuo za nju.

Danas, 5 godina kasnije, video sam je, šetao sam trgom sa ženom i dvoje dece, a ona se sa mužem držala za ruke… Prijateljica mi je rekla da ne može da zatrudni. izvini. “