Zaposlila sam se kao “sobarica” ​​u renomiranom hotelu…

“Zaposlila sam se kao sobarica u hotelu, prije par dana su me zvali s recepcije da sredim ovu ili onu sobu, mušterija je upravo otišla, ljubazan gospodin.

Ušla sam u sobu i sve je bilo u redu, ali stvari su bile razbacane po krevetu i sofi, nova odjeća i etikete. Očito je kupovao. Obrisao sam prašinu, promijenio ručnik i uzeo ga, iako su to bile njegove osobne stvari, uzeo sam ga, smotao i stavio u podnožje kreveta, što je bilo grubo zadiranje u privatnost.

Mlada hotelska sobarica stavlja hrpu svježih bijelih ručnika na plahte
Nekoliko sati kasnije ponovno su me pozvali na recepciju i tražila me mušterija u istoj prostoriji. Mislim sad će me “uloviti” da diram stvari, možda je nešto izgubio, svašta mi pada na pamet, ima svakakvih ljudi, pogotovo onih najbogatijih.

Pokucao sam na vrata, otvorio mi je muškarac star oko 45 godina i odmah me upitao: “Gospođice, jeste li mi pospremili sobu?” Samo sam sramežljivo kimnuo i šapnuo:

“Da gospodine”, zatim me upitao. Uđi u sobu. Prošao sam pokraj njega i kad smo ušli u sobu rekao je: “Onda je ovo za vas, mademoiselle” i dao mi 100 eura.

Do tada nisam imala pojma, ali onda mi je rekao da je zadovoljan kako sam uredila sobu i da mi želi izaći u susret i nagraditi me.

Dao mi je i svoju posjetnicu i rekao da bi volio da se nađemo na piću. Znala sam da je puno stariji od mene, ali od tog sam trenutka bila potpuno opsjednuta tim nepoznatim čovjekom.

Baš sam razmišljala o njemu i htjela sam ga pozvati van…

Ne znam što da radim, ne znam ništa o njemu osim lica, imena i broja telefona…

Young hotel maid putting stack of fresh white bath towels on the bed sheet