– I dalje su svi u totalnoj nevjerici zbog razvoda Dragane Mirković i Tonija Bijelića. Nitko ne vjeruje da nisu živjeli zajedno posljednje tri godine, a prema posljednjim vijestima, Tony se preselio u Njemačku da živi sa svojom ljubavnicom.

Dragana Mirković bila je iznenađena bogatim poklonom koji joj je dao Toni Bijelić i ustanovila da je potpuno nespremna.

Nakon 24 godine veze, poznata pevačica Dragana Mirković i njen suprug preduzetnik Toni Bijelić odlučili su da se rastanu. Njihova djeca, sin Marko i kćerka Manuela, odlučili su ostati u Austriji sa svojom majkom, što je izazvalo široku debatu o Markovoj odluci da se distancira od oca na platformama društvenih mreža.

Dragana je svoju vezu sa Tonijem u prošlosti često opisivala kao bajku. Ispričala bi priču o tome kako su se upoznali u emisiji i kako je zarobio njeno srce.

Stvari su se iznenađujuće okrenule kada je Tony zapanjio Draganu dijamantskom narukvicom i prstenom, zbog čega je skoro pala u nesvijest od radosti pri pogledu na velikodušni poklon. U roku od 48 sati otkrio sam da je mladić zaista dobro raspoložen, zbog čega više nisam brinuo da sam u nepovoljnoj situaciji. Na sastanku mi je prišao pod izgovorom da mi daje poklon. U znak zahvalnosti, ljubazno sam mu rekao da je takav gest nepotreban.
Pogrešno sam mislio da je to neka vrsta parfema. Iako nikada nisam otvorio poklon, izvinili smo se. Tek kada sam ušao u avion, odlučio sam da ga otvorim, ali sam i dalje osećao kao da je u njemu parfem. Zamislite moje iznenađenje kada sam otkrila dijamantsku narukvicu i prsten! Šok je bio toliko intenzivan da sam skoro izgubio svijest.

Bilo mi je toliko žao kada sam shvatio da sam propustio priliku da otvorim poklon pred njim i odmah ga vratim. Gledajući Tonija, koji je nešto mlađi od mene, ne mogu a da ne primijetim koliko se udebljao. Iako nije eksplicitno tražio moje kontakt podatke, promišljeno je stavio vizit kartu u poklon vrećicu, prenio je Blick.

Nakon što su folk pevačica Dragana Mirković i biznismen Toni Bjelić neočekivano objavili da se razvode, pažnja javnosti sada je usmerena na popularni par i njihovu decu. Javnost je otkrila da su deca para, Marko i Manuela, takođe duboko pogođena ovim stanjem. Iako su pokušali da pokažu otpornost, bilo je jasno da im je podrška majke mnogo značila u ovom periodu.

Sin Dragane Mirković, Marko Bijelić, podigao je obrve nedavnom objavom na Instagramu. Među fotografijama koje je objavio, na jednoj se nalazi prekrasan Mercedes G-klase vrijedan oko 200.000 eura. Sa automobilom su putovala dva doberman pinča, ali nije bilo sigurno da li su Markovi ili će uskoro biti dobrodošli u Markovu porodicu.

Dragana Mirković je ranije isticala da su njena deca Marko i Manuela veoma bitna u njenom životu i da je njihovo odrastanje bilo sasvim obično. Bila je veoma ponosna na njihovo djetinjstvo i uspjehe, ističući njihov odličan akademski uspjeh. Marko trenutno studira ekonomsko pravo, dok Manuela predstoji da završi srednju školu i stekne radno iskustvo u recepciji “Rice”.

Poređenja radi, kćerka Manuele Bijelić je manje otvorena i neaktivna kao Marko, zbog čega su i očekivanja javnosti za njeno promociju manja.

Danas osjećam snažan osjećaj moralne odgovornosti koji me tjera da se obratim javnosti. Sa velikom tugom objavljujem svoju odluku da podnesem zahtjev za razvod. Tokom dugog vremenskog perioda, odnos Tonija i mene je doživio značajno pogoršanje, što je rezultiralo da živimo odvojeno, živimo u odvojenim domaćinstvima, posljednje tri godine. Uprkos našim najboljim naporima da pomirimo naše razlike i sačuvamo jedinstvo koje smo nekada njegovali, sve smo više podijeljeni. Postaje sve jasnije da ostanak u vezi koja više ne funkcioniše može više naštetiti ljudima koje volimo nego dopustiti da se naš brak završi, što me čini duboko tužnim.

Dok sam zadržao svoje čvrste principe i stil života, ostao sam i odan svojoj porodici i publici. Duboko poštujem Tonija, ne samo zato što je on otac moje djece, već zato što je on neko s kim sam provela mnogo divnih godina. Rekavši to, samo ću se na sve pozabaviti ovom izjavom. Zahvaljujem medijima na dosadašnjoj saradnji i molim vas da poštujete ovu odluku i da se ne fokusirate previše na izazove sa kojima se naša porodica trenutno suočava. Nadamo se da će naša sledeća interakcija doneti još pozitivnih vesti i iskreno hvala na razumevanju – najavila je nedavno Dragana Mirković.