Zvezde Granda su više od dve decenije najcenjenije muzičko takmičenje u regionu, a za svoj uspeh u velikoj meri zaslužan je cenjeni žiri. Međutim, nedavno se vode polemike oko zamene pevačice Ane Bekute Draganom Kojićem Kebom u narednih pet epizoda Zvezde.

Okolnosti Anninog odsustva iz žirija ostaju nejasne, ostavljajući mnoge znatiželjne i gladne odgovora. Nagađanja su se brzo proširila kada je Anna zatražila odsustvo, postavljajući pitanja o motivima koji stoje iza njene odluke. Dok su čelnici Grand produkcije ukratko spomenuli legitiman razlog Anninog nepojavljivanja, službeno odsustvo samo je povećalo sumnju i radoznalost. Nakon što je objavljena vijest da se situacija Sanje Kuzet promijenila, počele su kružiti spekulacije o daljnjem razvoju incidenta. Pitanje ko će preuzeti njenu ulogu tokom porodiljskog odsustva prekinuo je Saša Popović, koji je potvrdio da je izabrana Ana Ćević.

 

Bez zvaničnog saopštenja, gledateljima je prepušteno da spekulišu o razlozima Anninog odsustva, a spekulacije se kreću od ličnog putovanja do mogućnosti plastične hirurgije. Ljudi koji su upoznati sa situacijom folk zvijezde odbili su dati konkretne detalje, ističući da je Annino odsustvo bilo zbog duboko ličnih razloga i da ga treba tretirati kao privatno. U međuvremenu, Annin nasljednik Keba odlučuje ostati anoniman. Na pitanje o odsustvu Ane Bekute, Keba je rekao da će ona biti odsutna neko vrijeme. S obzirom na našu muzičku kompatibilnost, ukazala se prilika da uđem i zauzmem njeno mjesto.
Ubuduće, moja odgovornost će biti da kontrolišem i održavam status quo. Obavještavamo vas da će Ana Sević kao voditeljica takmičenja zamijeniti Sanju Kužet, koja je trenutno na porodiljskom odsustvu. Dodatno, u narednoj epizodi će nam se pridružiti Ivana Peters, članica Sisinog tima, jer je Sisi odsutna zbog prehlade.

Ana Bekuta, rođena 6. septembra 1959. godine u Banji kod Priboja, Srbija, ranije poznata kao Nada Polić, poznata je folk pevačica. Bekuta trenutno živi i radi u Beogradu i ima zapaženu karijeru dugu više od četiri decenije. Tokom svog uspona do slave, objavila je ukupno 18 studijskih albuma i isto toliko kompilacijskih albuma. Sjajnim nastupima na brojnim muzičkim festivalima u Srbiji i inostranstvu osvojila je pohvale publike. Bekuta je od 2014. godine ugledni sudija popularnog TV muzičkog takmičenja “Zvezde Granda”. Sa sedamnaest godina, Vectora je ostala trudna nakon kratke veze sa nepoznatom osobom. S obzirom na mladost i neiskustvo, odlučili su da se raziđu i punu odgovornost prepuste mladoj Nadi. Njene tinejdžerske godine obilježili su izazovi samostalnog podizanja djece i neizvjesnost njene budućnosti.

Zbog ogromnog uticaja roditelja i stalnog straha od društvene osude, suočila se sa teškom odlukom da starateljstvo nad djetetom Igorom preda Domu za nezbrinutu djecu u Zvičanskoj ulici. Igor je u ustanovi ostao osam i po mjeseci dok ga Nadina porodica konačno nije primila kući. Nada je od početka bila željna karijere u obrazovanju, što je u potpunosti podržavala njena majka. Međutim, otac Branko, vrsni flautista, podstakao ju je da se posveti muzici. Godine 1974. prvi put je doživela uspeh, pobedivši na prestižnom takmičenju “Prvi glas Priboj” i ponosno završivši na drugom mestu zbog svog izuzetnog muzičkog talenta. Konačno, sa 20 godina Nada se zaposlila u čuvenom prijepoljskom hotelu “Mileševa”.

Tada je upoznala talentovanog klavijaturistu Aleksandra Savića, sa kojim je kasnije bila u braku deset meseci. Nakon raskida, Nada je započela veliko petogodišnje putovanje, usavršavajući svoje vještine i pojavljivanje na pozornicama brojnih hotela širom Jugoslavije.