Seka Aleksić suočava se sa brojnim neprijatnostima, posebno od strane korisnika društvenih mreža. Često jedna objava na široko korišćenoj društvenoj mreži X ima moć da izazove poplavu dezinformacija i obmana.

Seka Aleksić je brzo nakon objave donijela veliku odluku, ne prepuštajući ništa slučaju, kao što možete vidjeti u nastavku:

Sa zajedničkom posvećenošću porodičnim vrednostima i snažnom željom da završi priču koja je pogodila sve, javila se znajući da ona i njen partner njeguju svoje sinove Jovana i Jakova i vreme provedeno sa njima. Svaki dragoceni trenutak prošao.

Sekar je bio uporan: “Odbijam da komentarišem ovu stvar! To je apsolutno netačno! Da imate porodicu i bogobojazni, ne biste ovo objavili”, rekao je Sekar.

U prošlosti je Velikog u javnosti opisivan kao “Švajcarac srpskog porekla”, a njihova romansa je često upoređivana sa filmom “Telohranitelj” sa Vitni Hjuston i Kevinom Kostnerom u glavnim ulogama.

Inače, Sea je veoma religiozana i često u intervjuima pominje oprost: „Oprostila sam mnogo, tako da nemam šta posebno da istaknem, ali mislim da je oprost ljudska priroda, a postoji izreka „Opraštamo kada smo su odlični” “istina je”.

PODRŠKA ZA NJIH, DRŽITE SE SKUPA.