Ovo je najdeblja djevojka na svijetu, teška 338 kg, a danas je prekrasna dama: napravila je nešto i izgubila 260 kg.

  • Danas je Kristina Filips velika motivacija za druge, ona je najdeblja žena, liječnici su joj skinuli samo 20 kilograma sala s nogu!

Kristina Phillips (32) iz Mississippija najdeblja je djevojka na svijetu i dnevno unese 7000 kalorija! Nije se usudila pogledati u ogledalo, ali nije izmaknula kontroli jedući junk food. Dvije godine nije izlazila iz kuće, a nakon nekoliko koraka osjećala se kao da se guši. Kada je u dvadesetima dosegla 338 kg, shvatila je da mora nešto promijeniti jer su joj zdravstveni problemi postajali sve veći! Njezina transformacija privukla je svjetsku pozornost i unatoč brojnim iskušenjima uspjela je smršaviti nevjerojatnih 260 kilograma!

Naglasila je da se osjeća zarobljeno u svom krupnom tijelu, okrivljujući svoju majku i tadašnjeg supruga Zacha što joj ne samo kupuju brzu hranu koju je voljela, već i zato što joj dopuštaju da se prejede.

Jednom više nije mogla izdržati i zamolila je doktora za pomoć da se tako velika masna naslaga može ukloniti samo operacijom, ali da bi mogla napraviti tu operaciju, morala je smršaviti. 2014. godina označila je i početak Kristinine nevjerojatne transformacije – skinula je nevjerojatnih 243 kilograma.

Njezina transformacija i proces mršavljenja privukli su pozornost svjetske javnosti, a proslavila se sudjelovanjem u američkom reality showu o životu djevojaka težih od 200 kilograma.

– Bila sam zarobljena u ovom tijelu u kojem nisam željela biti – rekla je tada producentima showa.

Prije 10 godina liječnici su joj operirali želudac. Međutim, to nije bilo dovoljno jer je imala ogromne masne naslage i morala je biti kirurški uklonjena s određenih dijelova tijela. Prema izvješćima američkih medija, samo sa svake noge uklonjeno je 20 kilograma sala.

Djevojka je sada potpuno drugačija. Njena težina je 83 kilograma, što znači da je dvije trećine lakša nego prije. Svoje fotografije rado dijeli na društvenim mrežama. Istovremeno je ispunjavala i svoje dužnosti majke dvojici sinova. No, ni tijekom trudnoće nije se uspješno udebljala i može se reći da je konačno pobijedila samu sebe.

Novi izgled donosi nove probleme

Christina je sada suočena sa strahom da neće vratiti svoju težinu, pa svaki put kad vidi da se udebljala dva ili tri kilograma, neće jesti nekoliko dana samo da ne dođe u takvu situaciju. Ne mogu izaći iz kuće zbog debljine.

– Kad god vidim iglu na vagi da se udebljam, prestanem jesti na nekoliko dana. Brinula sam se da ću opet biti zarobljena u kući i neću moći normalno funkcionirati – iskrena je Christina.

S druge strane, tijekom tog mukotrpnog i iscrpljujućeg procesa mršavljenja nije imala dovoljnu podršku svog tadašnjeg supruga Zacha. Nastavili su se svađati, a hrabra djevojka je zbog testa dobila probleme s anksioznošću.

– U jednom sam trenutku shvatila da je ovo moja borba i da ne mogu računati na Zacha – istaknula je.

Na kraju su se razveli, što je za nju bila odlična odluka jer je pronašla muškarca kojeg sada voli. Izgradili su prekrasnu obitelj, roditelji su dvojice dječaka i jedno drugom su najveća podrška.

Christina se osjećala odlično, napokon je mogla sve što je htjela.

– Prije nisam mogao hodati i ostao bih bez daha nakon samo nekoliko koraka. Sada se osjećam odlično i mogu gotovo sve što poželim, što je super – kaže Christina.

Ovo je velika inspiracija za druge

Sretna, nasmijana mlada mama svakodnevno dobiva komentare divljenja na svojim društvenim mrežama, a evo samo nekih od njih:

Tako si lijepa i inspirativna da sam ti morao napisati ovo pismo. Čestitamo na uspješnom mršavljenju.

Ako ti uspiješ, mogu i ja. Hvala vam što ste podijelili svoje iskustvo s nama.

Izgledaš odlično. Ti si moja inspiracija.

Danas je vrlo sretna žena koja ispunjava i svoje majčinske dužnosti.