Tokom gostovanja u emisiji “Male stvari”, Jelena Karleuš, poznata pop pevačica, govorila je o zamršenostima muško-ženskih odnosa. Uprkos tome,da  njen brak visi o koncu Karleuša je ranije iznela svoja razmišljanja o radostima braka i malim, ali značajnim činovima koji ga čine ispunjenim. U svom govoru je izrazila duboku naklonost prema svom supružniku.

 

 

 

Uprkos javnoj istaknutosti, priroda odnosa Karleuše i Tošića javnosti je i dalje nepoznata, jer istina o njihovom braku tek treba da se otkrije. Iako smo Duško i ja proveli zajedno 15 godina, ovu prekretnicu više ne slavimo jer je za nas izgubila na značaju. To je slično 40. godini; to više nije rođendan vrijedan obilježavanja. Što se Duška tiče, uvjerena sam da me najviše voli u svom prirodnom stanju, bez šminke i dodataka. Za ženu je, kaže Karleuša, da je njen partner voli onakva kakva ona zaista jeste. Ona je u intervjuu za magazin Story naglasila da se njena profesionalna ličnost bitno razlikuje od njenog pravog identiteta. Iako cijeni svoj rad, on je ne definira kao osobu. Nemoguće je da bilo ko postigne savršenstvo, pa i ona sama. Kao pojedinac, ona priznaje svoje nesavršenosti i nedostatke.

 

 

 

Međutim, ključno je prihvatiti i cijeniti druge uprkos njihovim manama. Težnja za savršenstvom je besplodan poduhvat jer je nedostižan ideal. Ako se neko previše fiksira na ovu ideju, može postati usamljen i izolovan. Efikasna komunikacija, prema njenim riječima, zahtijeva uspostavljanje ravnoteže između pozitivnih i negativnih aspekata sebe. Ona tvrdi da isticanje pozitivnih osobina može da ih učini uočljivijim od negativnih. Na pitanje da identifikuje atraktivnu nesavršenost, odgovorila je da njen talenat da glumi princezu, iako povremeno smeta Dušku, istovremeno mu je ugodan i simpatičan. Jelena je zamoljena da pruži uvid u sastojke za srećan i izdržljiv brak.

 

 

 

Ona je odgovorila da se stvara neraskidiva veza između dve osobe koje su predodređene da budu zajedno, neotporne na spoljne uticaje. Opisala je to kao rođenje zajedno i nikakve vanjske sile ih ne mogu razdvojiti. Bez sumnje, biti prisutan nekome u bilo kojoj situaciji i biti spreman odreći se svega za njega je ispravan tok akcije. Karleuša je prije dvije godine izjavila da u njenom životu postoji osoba zbog koje bi se dobrovoljno odrekla svega, njen suprug. Njihov trenutni status nije poznat jer je par najavio da se razilaze.