Kako bi proslavili punoletstvo svoje ćerke Sofije, Slađa i Đani priredili su žurku u jednom gradskom restoranu. Prisustvovali su brojni popularni pevači, ali je primetno izostala popularna pjevačica  Goca Božinovska, koja je dugogodišnja Đanijeva prijateljica. Svi su primetili njeno odsustvo i nagađali da li je došlo do raskida u njihovom prijateljstvu.

 

 

Međutim, kasnije se saznalo da Goca Božinovska nije mogla da prisustvuje zbog bolesti koja ju je u to vrijeme zadesila. Zdravstveni status Goce Božinovske bio je tema razgovora u raznim medijima, uključujući onlajn portale, tabloide i vizuelne medije. I sama pjevačica je otkrila da trenutno nije u mogućnosti da radi zbog više virusnih infekcija. Ona je navela da već nekoliko dana ima simptome virusa, za koji vjeruje da se zarazila od unuka Zorana, koji je nedavno krenuo u vrtić. Pojedinac je simptome opisao kao neobične, s upornim kašljem i neumoljivim bolom. Goca je, na pitanje o njenom stanju, izrazila ogorčenje trenutnim zdravstvenim stanjem. Ona je otkrila nesigurnost u pogledu trajanja i metoda njene restauracije.

 

 

 

Bolest joj je onemogućila da kvalitetno provodi vreme sa svojim voljenim unucima, Zoranom i Vukanom, što joj je izazvalo veliku tugu. Zorana, šarmantnog i živahnog deteta, često zaigrano nazivaju „malim čudovištem. Tokom našeg odlaska u prodavnicu, dijete se pokazalo kao šarmantna atrakcija, koja je privukla pažnju mnogih prolaznika. Posjeduje neosporan šarm i ljupkost kojoj ljudi nisu mogli odoljeti. Goca, koja je ranije sa velikom ljubavlju pričala o svom prvom unuku, nazvala ga je čudom. Međutim, sada kada joj se rodio drugi unuk Vukan, ona je oduševljena i sebe smatra najsrećnijom bakom na svijetu.