Jovana Jeremić danas je prvi put otkrila identitet svog 14 godina starijeg dečka Dragana Stankovića, za kojeg se ispostavilo da je vlasnik pekare u Beogradu.

Inače, pre dve godine Stankovićeva zgrada od 1.000 kvadrata u Groki pretrpela je milionsku štetu zbog noćnog požara u kotlarnici.

Kasnije se obratio medijima nakon što je izbio požar u fabrici, koja je tada imala čak 700 zaposlenih.

– Požar je izbio u kotlarnici, a zatim se proširio na kartoteku, oni već nisu bili u stanju da se izbore sa vatrenom stihijom, odnosno nije bilo načina da se ugasi i reši. Vatrogasci su stigli u rekordnom roku i ovom prilikom želim da pohvalim naše heroje koji rade težak posao koji rade. Tek nakon što čovjek nešto ovako doživi, ​​može to vidjeti. Dakle, poštovanje za ono što su uradili – o tome je pričao prije dvije godine.

– Ima oko 700 zaposlenih i nastavićemo proizvodnju do sutra kako bi se proces nastavio. Prema mojoj prvobitnoj proceni, materijalna šteta je između dva i tri miliona evra. Nisam siguran da li imamo osiguranje, moraću da proverim kod direktora finansija – rekao je tada Dragan, koji je sa tadašnjom suprugom osnovao posao.

Stankoviću su tada meštani imali samo pohvale i isticali da je veliki dobrotvor.