Kažu da su dijamanti najbolji prijatelji žene, ali prstenje postaje sve jedinstvenije. Prsten koji odaberete (koji ćete vjerovatno nositi na prstu do kraja života) ima zanimljive detalje, alternativno drago kamenje, različite oblike i puno vaše ličnosti. Zato smo za vas pripremili ovaj neobičan psihološki test. Odaberite svoj omiljeni prsten i pogledajte šta govori o vama.

Prsten broj 1.

Puni ste divlje energije i niko vas ne može zaboraviti! Okruženi ste ljudima koji vas obožavaju i dive se vašem samopouzdanju i ličnosti. Lako steknete poverenje drugih. Volite avanturu i vaš život fascinira druge i možda vam zavide na tome, ali vi to ne primjećujete jer ste previše zauzeti ljubavlju prema životu!

Prsten broj 2.

Ti si ženstvena, odana i maštovita. Imate veliko srce i divnu ličnost, zbog čega ste uvek okruženi prijateljima i ljudima koji vas vole. Okrenut će vam glave gdje god da krenete i izgledat će sjajno u haljinama. Često svoje ideje pretvarate u stvarnost i bit ćete uspješni u onome što radite. Volite da flertujete i lako osvojite muško srce.

Prsten broj 3

Insistirate na eleganciji. Vi ste prava dama i ponosite se svojim ukusom i modnim stilom. Svi vam se dive i poštuju: vi ste uvijek prva osoba kojoj se obraćaju kada im je potreban savjet. Imate dobro oko za ljude i dobru intuiciju, zbog čega im je teško da sakriju nešto od vas. Da biste se zaštitili, držite ljude na distanci, ali i dopustite voljenima u svoj svijet – u redu je ponekad biti ranjiv.

Prsten broj 4

Skromni ste, veseli i uvijek optimistični. Imate mnogo prijatelja, pažljivi ste i pažljivi – pamtite rođendane i važne datume. Više brinete o drugima nego o sebi, pa je ponekad važno učiniti nešto za sebe.

Prsten broj 5

Vi ste oličenje ljubavi! Volite život, ljude, posao, putovanja, a posebno ljubav! Duboko ste zaljubljeni i lako se možete povrijediti ako se zaljubite u pogrešnu osobu. Zahvalni ste na svemu što imate u životu i svaki dan iskoristite na najbolji način. Uvijek blistate zbog svoje pozitivne energije.

Prsten broj 6

Ti si kraljica! Ne samo da ste iskreni prema onima oko sebe, već ste i prema sebi! Znate svoju vrijednost i tako privlačite ljude. Vi ste odani, puni ljubavi i uvijek imate vremena za svoje prijatelje – oni znaju da vam uvijek mogu doći kada im zatreba istinska podrška. Ipak budi oprezan. Vaša direktnost ponekad može povrijediti osjećaje drugih ljudi.