Razlog goleme popularnosti ovog recepta za tortu na internetu već desetljeće je njegova fantastična jednostavnost, koja zahtijeva samo tri sastojka.

Više od deset godina japanski kolač od sira osvaja internet, nadahnjujući pojedince da kreiraju vlastite varijacije ovog kolača od tri sastojka.

Ono što je potrebno je sljedeće:

Ukupno su tri jaja.
Potrebna je količina od 120 grama bijele ili tamne čokolade.
Količina krem ​​sira je 120 grama.

Priprema:

Za početak, početni korak uključuje odvajanje žumanjaka od bjelanjaka, nakon čega slijedi stavljanje bjelanjaka u hladnjak. Zatim zagrijte pećnicu na temperaturu od 170 stupnjeva i na pari otopite čokoladu. Nakon toga snažno istucite bjelanjke dok ne postanu čvrsti snijeg, a posebno istucite žumanjke. Pomiješajte krem ​​sir s otopljenom čokoladom, osiguravajući baršunastu konzistenciju, prije nego što umiješate žumanjke, a zatim snijeg od bjelanjaka. Pripremite kalup za tortu tako da namastite papir za pečenje i u njega pažljivo ulijete smjesu. Kalupe složite na prostrani pleh, prelijte ih vrelom vodom i oprezno prebacite sve u pećnicu. Za pripremu kolača zagrijte pećnicu na 170 stupnjeva. Pecite kolač prvih 15 minuta na ovoj temperaturi. Nakon toga zagrijte pećnicu na 160 stupnjeva i nastavite peći još 15 minuta. Na kraju isključite pećnicu i ostavite tortu da odstoji još 15 minuta. I eto ga!

Budući da su domaći kolači vrlo popularni, neki se pojedinci odluče poboljšati njihov okus ubacivanjem nekoliko žlica kuhane kave, što rezultira potpunom transformacijom okusa.