Biznismen Milan Popović juče je dočekao svoje peto dete. U privatnoj klinici njegova supruga Bojana rodila je njihovo četvrto dete od njihove veze, a sin Milana Popovića, kako pišu srpski mediji, ima dva imena.

Milan Popović (57) i njegova 28 godina mlađa supruga Bojana nedavno su dobili četvrto dete, sina Teodora Aleksandra, prenosi Glosi. Rođenje deteta obavljeno je u privatnoj klinici, koja je bračnoj porodici dala tri sina – Milana, Đorđa i ćerku Sofiju. Milan Popović sada ima peto dijete, sina Aleksandra kojeg dijele on i Severina. Zajedno su mu dali prilično zanimljivo ime. Prema pouzdanim izvorima u Republici, srpski kralj bakra i njegova 28 godina mlađa supruga Bojana imaju četvrto dete, sina Teodora Aleksandra, čija su prethodna deca Milan Milan, Đorđe i ćerka Sofija. Prema pisanju srpskih medija, najmlađi sin Milana Popovića zove se Teodor Aleksandar. Zanimljivo je da je Severinin sin dobio ime Aleksandar, u čast Milanovog oca, koji je takođe imao isto ime.

Milanova supruga je očigledno mlađa 28 godina nakon porođaja i dobrog je zdravlja, a veoma su cenjeni i njihovi naslednici. Malo je informacija o Bojani, iako je njena druga druga osoba spomenula da je imala sveobuhvatno obrazovanje. Takođe, otkrio je da potiče iz ugledne beogradske porodice. Milanova partnerka Bojana se retko viđa u javnosti sa njim, što rezultira nedostatkom fotografija para. Kao što svi znamo, Bojana je studirala marketing, ali Milan je namerno prikrivao njihovu komplikovanu vezu, otkrivši tek njihov prvi susret pre nekoliko godina. Tokom razgovora Popović je napomenuo da je naš sastanak održan u Beogradu. Opisao ju je kao mladu, privlačnu, obrazovanu osobu iz ugledne beogradske porodice. Ne samo da je oštra i snalažljiva, već ima i odličan smisao za humor.

U nastavku je istakao mirnu ličnost svoje djevojke i naglasio da među njima nije bilo sukoba. Napomenuo je da mu je od presudne važnosti da ona ostane puna ljubavi, puna ljubavi i izuzetna majka čak i u sadašnjim okolnostima, jer su žene podjednako nepredvidive. Za nju nema mjesta svađama i nesuglasicama. Njegova partnerka je uspješno izbjegavala medije, o čemu svjedoči i činjenica da njeno prezime ostaje nepoznato, ostavljajući neizvjesnost da li je par u braku. Milan Popović je hrvatskoj javnosti prvi put predstavljen prije više od deset godina kada se proširila vijest o njegovoj romansi sa najpopularnijom hrvatskom pjevačicom Severinom.

Intenzivna romansa koja je počela iznenada je prekinuta, a starateljstvo nad njihovim sinom Aleksandrom, rođenim 2012. godine, i dalje je sporno. Prema izvorima “Blica”, koji su sa njim radili u švajcarskoj kompaniji “Mark Rich Komoditiz” početkom 1990-ih, njegova izuzetna inteligencija i neizmerni zanos bili su ključni faktori njegovog bogatstva. Nestrpljivo je tražio prilike i ne samo da ih je pronašao, već ih je s velikim uspjehom i iskoristio. Njegove bivše kolege opisuju ga kao ambicioznog, vrijednog, pametnog i vođenog, sa zabavnom, pričljivom i karizmatičnom osobom koja ga je navela da se sprijatelji sa metalnim brokerom u Mark Rich Commodities (MRC).

Tokom zajedničkog slobodnog vremena, Milan je koristio svaki trenutak da svom prijatelju predstavi razne poslovne ideje. Njegovim prijateljima nije trebalo dugo da prepoznaju Milanov izuzetan intelekt, koji se proteže i dalje od njegove trenutne vozačke karijere. Zato je Milanu dogovorio intervju u kompaniji.