Miloš Bojanić bio je duboko dirnut kada je saznao za tragičnu sudbinu pjevačice Andrijane Lazić, koju je poznavao od djetinjstva i bio je stari prijatelj njene obitelji. Njegova supruga bila je posebno šokirana jer je imala jaku emotivnu vezu s Andriyanom.

“Andrianina obitelj i ja smo prijatelji dugi niz godina. Ona je prava dušica i vrlo društveno dijete. Blanca i ona su jako bliske. Teško je riječima opisati koliko se vole. Svaki put je uvijek pokazivala poštovanje kada vidjela me.Jednom mi je čak rekla: „Čika Miloše, ja hoću da budem pjevačica. “Bila je jako znatiželjna što se tiče pop glazbe, htjela je znati sve. Konzultirala me i vidjela sam njezinu strast prema glazbi”, rekla je pjevačica s tugom u očima.

“Lijepa, mlada i talentirana, preporučujem joj da nastavi razvijati svoju karijeru. Snimila je nekoliko pjesama s Raletom, a čak smo snimili i spot u njenoj kući u Sremskoj Kamenici. Nažalost, sudbina je imala druge planove. Zaljubila se u Blancu i bila miljenik svakog društva. Sada je cijela obitelj u žalosti. Jedna djevojčica, posebno je vezana za oca”, dodao je Miloš.

Supruga Miloša Bojanića nije mogla da zadrži suze kada je pričala o mladom pjevaču koji je preminuo u 28. godini.

“Ovo su naši obiteljski prijatelji. Teško mi je govoriti o nenadoknadivom gubitku voljene osobe. Bila je jako vezana za mene. Družili smo se prošlog ljeta u Kumboru i bila je sretna, nasmijana, jako divna djevojka. I Poznajem je od kad je bila mala i uvijek je bila tu za mene. Kad sam čuo što se dogodilo, pokušao sam nazvati njenog tatu, ali nije se javljao. Zvao sam deset puta jer sam bio jako pogođen. Njen brat je kontaktirao rekao mi je da je došao iz Moskve, ali da mu je otac u teškom stanju i da ne može govoriti”, rekla je Blanca za Curiel.

 

“Andriana je željela biti pjevačica i snimila je spot u našoj kući. Bila je jako zadovoljna našim domom. Iako nije bila profesionalna pjevačica, polako je gradila svoju karijeru. Život joj je bio ispred. Vjerujte mi, ona je super klinka.Zavrsila je pravni fakultet i radi u MUP-u Bijelina.Vrijedno je dijete.Nitko ne zna tacno sta se dogodilo niti kako bi pala sa tolike visine.Vrijeme ce pokazati sta su nasi prijatelji koji su bili sa njom reći će. Bez obzira na to, ovo je velika tragedija za obitelj, prijatelje i voljene. Svi smo u šoku jer je toliko volimo”, kroz suze je dodala Blanca. Obitelj preminule Andrijane odlučila je da će njezine pjesme biti javno objavljene sutra na dan njezina sprovoda. Pjesme su bile gotove još u svibnju, ali je njihova promocija odgođena zbog tragedije koja se dogodila u školi “Braća Ribnikar” u Beogradu.